Це зрада. Відомий російський блогер публічно кинув виклик Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

Це зрада. Відомий російський блогер публічно кинув виклик Путіну

Тринадцятий” (Єгор Гузенко)
Джерело:  online.ua

Відомий у Росії Z-блогер “Тринадцятий” (Єгор Гузенко) неочікувано для всіх заявив, що нелегітимний президент РФ Володимир Путін є зрадником своєї країни та саме через нього зараз гинуть сотні тисяч росіян.

Головні тези:

  • Російський блогер звинуватив Путіна та Кремль у зраді.
  • Блогер виступив проти політики влади РФ, наголошуючи на необхідності змін.
  • Дізнайтеся усі деталі заяви Гузенка, яка спровокувала гучний скандал у РФ.

Ще один посіпака путінського режиму виступив проти Путіна

Російський військкор із понад 300 тис підписників записав три відеозвернення у своєму телеграм-каналі.

Якби 10 років тому один дідусь (Путін — ред.) не об*срався б, і пішов би, як то кажуть, чесно на *уй, а не в тиху 10 років тому, то всієї б цієї ху*ні не було б, і пацанів би стільки не загинуло б, а тепер ви нас саджаєте та вбиваєте… Все, що зараз відбувається, це зрада. Зрадники сидять в Кремлі, — заявив він.

Єгор Гузенко також поскаржився на те, що офіційна Москва прибирає незручних їй людей, саджаючи по в'язницях, зокрема Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

Він наголосив, що що зрадники захопили країну, а так казати йому не страшно, бо весь народ посадити неможливо.

Що цікаво, згодом команда блогера видалила записи і опублікувала голосове повідомлення, в якому пояснили емоційність Гузенка його «народністю», а також додала, що він «людина-буря та емоція», звернула увагу ASTRA.

Давайте будемо об'єктивними — хто з нас, сидячи на кухні з сім'єю, не наговорив такого, що може дискредитувати когось взагалі, — виправдалися вони.

Що відомо про Єгора Гузенка

Він воював у складі російських окупантів на Донбасі з 2014 року, а також у 2019 у Сирії.

Станом на 24 лютого 2024 року був під домашнім арештом за те, що вистрілив чоловікові в обличчя світлошумовим патроном з аерозольного пістолета «Піонер».

6 березня 2022 року він зрізав електронний браслет, за допомогою якого його могла відстежити ФСВП, домовився через знайомих у “ДНР”, що приїде до них, та втік на війну з Україною.

З того часу він намагається офіційно вирушити воювати від Міноборони РФ, але йому в цьому відмовляють через кримінальну справу.

Якщо раніше він оспівував Путіна та Кремль, то протягом останнього часу різко змінив свою риторику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?