Чи здатна Україна знищувати ЗРК С-500 — відповідь Малюка
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи здатна Україна знищувати ЗРК С-500 — відповідь Малюка

Василь Малюк
Джерело:  online.ua

За словами очільника СБУ Василя Малюка, Україна постійно намагається покращувати власну здатність вражати засоби ППО злочинної армії РФ на окупованих Росією територіях, зокрема в Криму. 

Головні тези:

  • Україна активно покращує свою здатність знищувати засоби протиповітряної оборони на окупованих територіях, зокрема ЗРК С-500.
  • Російські окупанти розмістили елементи ЗРК С-500 в Криму, що є новітнім російським комплексом великого радіуса дії.
  • Глава СБУ Василь Малюк підкреслив, що Україна уважно контролює рухи ворожої військової техніки на території Криму.
  • СБУ оприлюднила відео знищення ППО окупаційної армії РФ, де спецпризначенці нищать системи ЗРК.
  • Малюк зазначив, що плануються подальші кроки з боротьби проти російської військової агресії, але деталі залишаються конфіденційними.

Україна працює над здатністю знищувати ЗРК С-500 в Криму. Що відомо

На початку червня з’явилась інформація про те, що російські окупанти перекинули на територію окупованого Криму елементи своєї найновішої ЗРК С-500.

Ймовірно, злочинна армія РФ буде випробовувати новий комплекс ЗРК у бойових умовах.

С-500 ("Прометей") називають найновішим російським ЗРК великого радіуса дії. За словами самих росіян, зенітний комплекс повинен доповнювати попередні версії, наприклад, С-400.

Глава СБУ підкреслив, що Україна уважно слідкує за всіма переміщеннями ворожої військової техніки на території окупованого Криму.

Всьому свій час, ми постійно працюємо, в тому числі і над ворожими системами ППО. Звичайно, попереду буде багато різних сюрпризів, - зазначив Малюк.

Він також зауважив, що в цілях безпеки не буде розкривати всіх деталей.

Планів дуже багато, і вони виходять з аналізу обстановки на полі бою. Але розкривати я їх не буду, - наголосив очільник СБУ.

В СБУ оприлюднили відео знищення ППО окупаційної армії РФ

СБУ показала роботу власних спецпризначенців, які нищать системи ППО злочинної армії РФ.

Так, серед впольованих цілей - чотири зенітно-ракетних комплекси "ТОР-М2", три зенітних ракетно-гартматрих комплекси "Панцирь-С1", а також один зенітно-ракетний комплес "БУК".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?