Чому кожна людина повинна готуватися до війни — пояснення бійця 3-ї ОШБр "Латвійця"
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому кожна людина повинна готуватися до війни — пояснення бійця 3-ї ОШБр "Латвійця"

Чому кожна людина повинна готуватися до війни
Джерело:  online.ua

Боєць 3-ї ОШБр, доброволець з Латвії, ексбоєць "Кракена" Нікіта “Латвієць” Таренов в інтерв'ю Online.UA розповів, чому кожному українцю треба бути готовим до бойових бій, навіть якщо вони знаходяться далеко від фронту.

Чому треба готуватися до війни

К войне нужно готовиться. Каждому людину. Любому. Всі, хто дивиться це відео, ви обов'язково повинні готуватися до війни. Потому що ваша війна не затягує до тієї міри, поки у вашому місті вони (россіне — Ред.) не збираються зайти. Ось, коли начнуть вони йти, ви відразу захочете вивчити медицину, тактику, стратегію, стрільбу, брати зброю в руки. І вам доведеться це зробити. Любому людину. Любому, — сказав боец.

Також він додав, що війна в Україні прийде до всіх — кожному доведеться воювати, хоча багато хто не сильно розуміє, в чому справа.

Даже ось хто в Києві сидить, вони думають, що да, до нас війна не прийшла, типу все добре. Но це не так. Война доходить до кожного. І доведеться кожному воювати. Але вони це не сильно розуміють на самому місці. Ось, коли ось почалася ось ця масштабна війна, ось в цей день, чому-то всі такі сложенные стали. Вони стали допомагати, вирішувати проблеми все. А потім, коли з Харкова і з Києва їх (росіяни — Ред.) убрали, то все, не потрібно донатити. Все, я не хочу воювати, зачем мені ця війна. Я не рожден для войны. Я хочу економічний фронт тримати.

Нікіта “Латвієць” Таренов

Нікіта “Латвієць” Таренов

Боєць 3-ї ОШБр, доброволець з Латвії, ексбоєць "Кракена"

“Латвієць” назвав іншу ціль Путіна, окрім України

На переконання воїна, країнам Балтії вкрай важливо почати готуватися до найгіршого розвитку подій: не лише Латвії, а й Литві та Естонії.

Він також звернув увагу на те, що Литва дійсно не втрачає час й уже давно розпочала процес підготовки до можливого вторгнення РФ.

Це (вторгнення РФ — ред.) станеться у двох варіантах: коли вони спробують захопити повністю Україну, але не вийде. Або ж другий варіант — якщо у них (росіян — ред.) зараз з Харковом щось прогорить. У них не вийде захопити Харків — це 100%, що не вийде. Ми його не віддамо просто так. Тоді вони, можливо, захочуть захопити трохи Прибалтики. У мене чомусь такі думки, — каже Нікіта “Латвієць” Таренов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?