Тотальна війна. Чого очікувати українцям від Росії до кінця 2024 року
Категорія
Україна
Дата публікації

Тотальна війна. Чого очікувати українцям від Росії до кінця 2024 року

армія РФ
Джерело:  NV

Як прогнозує політичний оглядач Іван Яковина, протягом поточного року РФ кине проти України "абсолютно все", що має, оскільки хоче якомога швидше виграти війну.

У 2024 році можливе суттєве загострення на фронті

Український експерт звертає увагу на те, що потрібно "готуватися до того, що це буде тотальна війна з російського боку", і треба відбитися.

І в 2024 році, найімовірніше, доведеться набирати до ЗСУ додатково людей — 100, 200, 300 тисяч осіб, — зазначає Іван Яковина.

На переконання оглядача, цілком ймовірно, нових бійців у Збройні сили України простіше було б набрати, якби були чітко прописані терміни служби.

Бо якщо безстроково ви йдете в армію, то кількість охочих вступити до лав збройних сил стрімко знизиться. Але відбитися від російської армії у 2024 році дуже важливо з низки причин. Саме цього року буде особливо важко і дуже важливо якомога менше втратити саме цьогоріч, — пояснив експерт.

За його словами, Путін поспішає якомога швидше завершити війну, тому Україна має продемонструвати йому, що в армії РФ немає жодних шансів на цьому шляху.

Армія РФ вдається до нової такти на фронті

Видання The Washington Post звертає увагу на те, що ситуація на російсько-українскому фронті загострилася. Росія знову використовує тактику “м'ясних штурмів”.

Протягом останніх днів ЗСУ відійшли з трьох сіл у Донецькій області.

Що важливо розуміти, без боєприпасів та свіжих сил Україна опинилася у вразливій позиції перед російським наступом.

Російські загарбники роблять все можливе, щоб перехопити стратегічну ініціативу та прорвати лінію фронту.

Армія РФ сконцентрувала основні зусилля на кількох напрямках, створивши значну перевагу в силах і засобах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?