День Героїв. Буданов виступив з потужним зверненням до українців — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

День Героїв. Буданов виступив з потужним зверненням до українців — відео

Кирило Буданов
День Героїв. Буданов виступив з потужним зверненням до українців — відео

23 травня в Україні відзначають День Героїв. Це національне свято, під час якого вшановують борців за свободу і незалежність нашої держави.

Буданов привітав українців з Днем Героїв та подякував за захист

Як відзначив очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов, 23 травня Україна відзначає «День Героїв». Вшановує людей, які стали міцним щитом української волі, опорою нашого суверенітету і незалежності. 

З часів Київської Русі та Козаччини українські лицарі були на сторожі своєї країни. Нищили загарбників і здійснювали переможні рейди на територію одвічного ворога. Під час національно-визвольної боротьби 20 століття українці стали прикладом незламності, продовживши традицію державотворення. Цей шлях потрібно завершити. На нашу долю випало це зробити. 

Кирило Буданов

Кирило Буданов

Очільник ГУР

Буданов також додав, що від минулого до тепер Герої України об’єднані єдиним духом. Кожен день в бою за правду — є важким випробовуванням сили, мужності і віри. Та попри всі випробування, майбутнє України непохитне — у колі вільних демократичних народів. 

Військові, медики, рятувальники, волонтери, добровольці. Усі, хто сьогодні дають відсіч російській агресії, — вартують найвищої пошани і визнання, — відзначив очільник ГУР.

Кирило Буданов зазначив, що бійці воєнної розвідки України не раз довели свою мужність, вірність країні та присязі.

Яка б запекла битва не чекала на нас попереду, твердо стоїмо разом на своїй землі. І хай кожен, хто наступає на наші принципи і нашу волю, заплатить за це найвищу ціну. 

Кирило Буданов

Кирило Буданов

Очільник ГУР

ГУР презентувало фільм до Дня Героїв

Спеціально до Дня Героїв, який українці щорічно відзначають 23 травня, Головне управління розвідки Міністерства оборони презентувало документальний фільм “Країна Героїв”.  

  Разом з відомими військовими та істориками ексклюзивне інтерв’ю для фільму дав начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов. 

Я вважаю, це має бути справді державне свято, з підтримкою на державному рівні. Люди мають знати імена Героїв. Ми дуже часто не знаємо ані імен наших Героїв, ані того, що вони зробили. Таким чином ми собі руйнуємо частково свою історію і свою ідентичність. Бо людина зробила вчинок, серйозний вчинок, а про це ніхто навіть не дізнається, крім тих людей, які безпосередньо це бачили ― не буде на чому виховувати наступні покоління, ― сказав Кирило Буданов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?