Десантники ЗСУ знищили 11 одиниць бронетехніки армії РФ на Донеччині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Десантники ЗСУ знищили 11 одиниць бронетехніки армії РФ на Донеччині — відео

Десантники ЗСУ
Джерело:  online.ua

Російські військові намагалися раптово атакувати позиції миколаївських десантників. Але це їм не вдалося. По вчасно виявленій колоні одразу почали працювати артилерія, ударні дрони, протитанкові ракетні комплекси.

Десантники 79-ї ОДШ за один бій уразили 11 одиниць бронетехніки армії РФ

Миколаївські десантники в одному бою знищили 11 одиниць бронетехніки ворога в районі Новомихайлівки на Донеччині.

Про це повідомляє служба звʼязків з громадськістю 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади у Фейсбуці.

Від прицільного вогню не допомогли навіть захисні металеві «навари» на танках. Ще кілька одиниць ворожого залізяччя ефектно підірвалось на мінах.

Після кількаденного зализування ран ворог знову пішов у масовану атаку. Одночасно 17 одиниць бронетехніки залучили окупанти в районі Новомихайлівки — таврійські десантники 11 одиниць знищили.

Завдяки вправності та злагодженій роботі наших воїнів чотири танки, шість бойових машин піхоти та броньована ремонтно-евакуаційна машина залишились на полі бою. Решта техніки втекла.

Нагадаємо, що воїни 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади знищили 314 одиниць ворожої техніки за шість місяців бойових дій у районі Новомихайлівки Донецької області.

Що відомо про скарги військових армії РФ на м’ясорубку в районі Часового Яру

Військові окупаційної армії РФ жаліються на шалені втрати в районі Часового Яру на Донеччині. 

Як зазначається у перехопленній представниками Головного управління розвідки Міноборони України розмові одного з російських окупантів, в Росії вербують на злочинну війну проти України дуже велику кількість людей, яких українські військові ліквідують в районі Часового Яру.

Кажу, що народу набирають жесть, а вони усі утилізуються в цьому, Часовому Яру. Там же наступ йде. У вас стоїть фронт, тому можливо й не видно. Просто зараз, кажу, розвісили усюди плакати лям 200, одноразові виплати, пільги, — заявляє кремлівський загарбник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?