До Криму прибуває велика кількість ліквідованих та поранених солдатів РФ — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

До Криму прибуває велика кількість ліквідованих та поранених солдатів РФ — АТЕШ

рф
Джерело:  АТЕШ

У тимчасово окупованому Джанкої партизани зафіксували прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку.

Яка ситуація в Криму

Як зазначає рух, на вокзалі Джанкоя у Криму партизани фіксують масові перевезення поранених та "двохсотих" військових РФ з лівого берега окупованої Херсонської області.

Крім того, агенти "АТЕШ" щодня фіксують прибуття нових поїздів з поповненням.

Російське військове керівництво продовжує відправляти мобілізованих на фронт, де ЗСУ їх зустрінуть та поповнять статистику втрат армії РФ, — додали партизани.

Втрати російської армії в Україні за добу

За даними Генштабу, за добу ЗСУ ліквідували ще 970 російських військових, таким чином загальні втрати РФ в особовому складі з початку повномасштабного вторгнення склали вже близько 477 430 солдатів.

Також воїни ЗСУ знищили 13 танків, 19 ББМ та 30 артсистем ворога.

Окрім цього протягом доби авіація Сил оборони та підрозділи ракетних військ завдали ударів по:

  • самохідному міномету 2С4 “Тюльпан”,

  • пункту управління,

  • 1 складу ПММ,

  • 5 районах зосередження особового складу противника.

Зазначимо, що за тиждень, з 28 квітня по 5 травня, втрати противника становили близько 8110 осіб особового складу. Також ЗСУ "відмінусували" 1106 одиниць озброєння та військової техніки, літак та 14 установок ППО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?