Дрон атакував нафтобазу у Тамбовській області РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Дрон атакував нафтобазу у Тамбовській області РФ

Дрон атакував нафтобазу у Тамбовській області РФ
Джерело:  online.ua

У Росії безпілотник атакував нафтобазу в Тамбовській області, на місці події трапилася пожежа.

Головні тези:

 

  • Губернатор Тамбовської області підтвердив факт атаки та початок пожежі, поки що жертв серед місцевого населення немає.
  • Російська сторона стверджує успішне перехоплення та знищення дронів у різних регіонах, проте це не завадило українським військам атакувати російські нафтопереробні заводи і військові об'єкти.
  • Зазначається, що українські війська провели атаку на чотири російські НПЗ, радіолокаційні станції та центри радіолокаційної розвідки, а також місця зберігання та підготовки терористів у Краснодарському краї.

Що відомо про атаку дрона нафтобази РФ

Як повідомив губернатор Тамбовської області Максим Єгоров, атака на нафтобазу відбулася о 4:35 ранку. На місці події почалася пожежа.

За словами Єгорова, жертв немає. Він додав, що в разі необхідності буде проведена евакуація місцевих жителів.

Натомість в міноборони РФ заявили, що засобами ППО нібито перехоплено та знищено 12 БПЛА над територією Брянської області, знищено 9 БПЛА над територією Смоленської області, знищено 1 БПЛА у Воронезькій області, знищено 2 БПЛА у Курській області та перехоплено 1 БПЛА у Ростов.

Атаки на російські НПЗ

Нагадаємо, в ніч на 21 червня Сили оборони України завдали потужного удару по російських нафтопереробних заводах. Були атаковані чотири НПЗ — Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський.

Крім того, українські захисники атакували радіолокаційні станції й центри радіолокаційної розвідки російських військ у Криму та Брянській області РФ.

Також минулої ночі у Краснодарському краї були уражені місця зберігання й підготовки "Шахедів". Сили оборони атакували навчальні корпуси та пункти управління ворожими дронами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?