Дрони атакували Курську та Бєлгородську області РФ — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували Курську та Бєлгородську області РФ — відео

Дрони атакували Курську та Бєлгородську області РФ — відео
Джерело:  online.ua

Росіяни скаржаться на атаку безпілотників на Курську та Бєлгородську області. Внаслідок вибухів там пошкоджені будинки та згоріли автомобілі.

Головні тези:

 

  • У Курській області було збито нібито 26  безпілотників.
  • На військовому заводі у Стерлітамаку стався вибух, внаслідок якого загинули принаймні троє людей.
  • Завод “Авангард” перебуває під санкціями Євросоюзу та інших країн, виробляючи деталі для ракетних систем залпового вогню.
  • Причини вибуху на заводі у Стерлітамаку наразі встановлюються, але ймовірно, що причиною стала порушення техніки безпеки під час демонтажу трубопроводу.

Що відомо про “бавовну” в Курській та Бєлгородській областях РФ

РосЗМІ зазначають, що вибухи лунали у Курській області лунали у Суджі, Кореньово, Льговському, Беловському, Курчатовському та Октябрьському районах.

Губернатор Курської області Олексій Смірнов спершу повідомив про три збиті безпілотники у Курській області, потім про ще 11.

Також впродовж ночі там оголошували ракетну небезпеку.

Згодом виконувач обов'язки губернатора регіону заявив, що у Курській області нібито було збито силами ППО вже 26 безпілотників.

Крім того, Смірнов показав фото із наслідками ударів по місту Суджа, де, за його словами, були 5 поранених та пошкоджені кілька будинків.

Натомість губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков повідомив, що у Бєлгородській області безпілотники атакували селище Ясні Зорі. Там нібито згоріли кілька авто, гараж, пошкоджено будинки.

На військовому заводі у російському Стерлітамаку прогримів вибух

На заводі «Авангард» у місті Стерлітамак у Башкортостані РФ 5 серпня стався вибух, щонайменше троє людей загинули.

За повідомленнями росЗМІ, вибух стався, коли ремонтна бригада демонтувала трубопровід в одному з цехів. Усі три члени бригади загинули. Наразі причини аварії встановлюються.

Як заявили у слідчому комітеті країни-агресорки, припускається, що робітники порушили техніку безпеки під час різання труб і газоповітряна суміш спалахнула.

Завод «Авангард» належить державній корпорації «Ростех» і виконує оборонне замовлення, зокрема він виробляє деталі для ракетних систем залпового вогню. Підприємство перебуває під санкціями Євросоюзу, а також Швейцарії та України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?