Дрони атакували ракетний арсенал у Волгоградській області РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували ракетний арсенал у Волгоградській області РФ

Центр протидії дезінформації
Дрони атакували ракетний арсенал у Волгоградській області РФ

У Волгоградській області РФ уночі 29 вересня дрони атакували з російською зброєю. Ймовірно, там могли зберігати іранські балістичні ракети.

Головні тези:

  • У Волгоградській області РФ дрони атакували ракетний арсенал імовірно з іранськими балістичними ракетами.
  • Пожежа та детонація були зафіксовані на арсеналі боєприпасів у Волгоградській області, згідно з NASA та місцевими жителями.
  • Російська Міноборони стверджує про знищення 125 українських безпілотників, які атакували територію РФ.
  • БПЛА були перехоплені та знищені над різними областями, включаючи Воронезьку, Ростовську та Краснодарський край.

Що відомо про атаку дронів у Волгоградській області РФ

Як повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко, був атакований арсенал боєприпасів головного управління ракетно-артилерійського озброєння міністерства оборони Росії у населеному пункті Котлубань Волгоградської області.

Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них, — зазначив Андрій Коваленко.

До слова, росЗМІ повідомляли про вибухи у Котлубані та "приліт" по складу зі зброєю військ РФ. Там спалахнула пожежа, а місцеві жителі заявляють про детонацію.

Також система моніторингу пожеж NASA зафіксувала 3 точки пожежі поряд із арсеналом боєприпасів у Котлубані.

У мережі також повідомляють про пожежу на військовому аеродромі "Балтимор" в Єйську Краснодарського краю. Попередньо там могли зберігати ракети "Кинджал".

У Росії заявили про атаку 125 безпілотників

Як заявили у Міноборони, їхня ППО нібито знищила 125 українських БпЛА літакового типу, які атакували об'єкти на території РФ.

67 БПЛА перехоплено та знищено над територією Волгоградської області, 17 — над територією Бєлгородської, 17 — над територією Воронезької області, 18 — над територією Ростовської області, по одному — над територією Брянської та Курської областей і Краснодарського краю, 3 БПЛА — над акваторією Азовського моря".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?