Дрони атакували військовий аеродром у російській Твері — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували військовий аеродром у російській Твері — відео

Дрони атакували військовий аеродром у російській Твері — відео
Джерело:  online.ua

Росіяни 3 серпня заявили про атаку безпілотників на військовий аеродром у російській Твері.

Головні тези:

  • Дрони атакували військовий аеродром у російській Твері.
  • Місцеві жителі спостерігали, як безпілотники летіли у бік аеродрому, а Міноборони РФ звітувало про нібито збиття дронів в інших регіонах.
  • У результаті атаки дронів раніше в Тверській області спалахнула електростанція та газорозподільна мережа, при цьому були знищені п'ять дронів.

Що відомо про “бавовну” у Твері РФ

Як зазначають росЗМІ, вночі 3 серпня дрони атакували російське місто Твер. Місцеві жителі повідомляють, що БпЛА летіли у бік аеродрому. 

Наразі детальної інформації щодо атаки аеродрому немає. Натомість російське Міноборони відзвітувало про начебто збиття двох дронів над Брянською та Калузькою областями.

У ніч на 3 вересня кошти ППО знищили два українські безпілотники літакового типу над Брянською та Калузькою областями —заявили в Міноборони РФ.

Дрони атакували ДРЕС у Тверській області РФ

1 вересня у Тверській області під ударом опинилася місцева електростанція у місті Конаково, а також газорозподільна мережа, що знаходиться за кілька кілометрів від неї.

За попередніми даними урайоні Конаково нібито було знищено п'ять дронів. Проте відомо на ДРЕС у Тверській області виникла серйозна пожежа.

У мережі почали з'являтися наслідки атак дронів по ДРЕС у Тверській області РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?