Дрони СБУ вразили дві нафтобази в Росії — джерела
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони СБУ вразили дві нафтобази в Росії — джерела

Пожежа на нафтобазах
Джерело:  interfax.com.ua

Вночі українські БПЛА завдали удару по двох перевалювальних нафтобазах РФ.

Нафтобази  постачають пальне російським військам у Криму

Дрони поцілили по двох нафтобазах в селі Юрівка біля Анапи в Краснодарському краї РФ. Вони є перевалочними для постачання пального російським військам у Криму, оскільки знаходяться неподалік півострова.

Сезон "бавовни" на російських НПЗ та нафтобазах в розпалі. СБУ й надалі зменшуватиме економічний та логістичний потенціал Росії для ведення війни, — сказали у джерелі.

У Росії підтвердили вибухи на нафтобазах

За інформацією оперативного штабу Краснодарського краю країни агрессора близько 6 БПЛА були  збиті, проте дещо впало на території нафтобази. 

Також у російських пабліках поширюється відео пожеж, що виникли внаслідок прильотів.

Місцева влада країни агресорки заявила, що пожежі ліквідовують 62 людини й понад 100 одиниць техніки, а це означає, що палає потужно.

Деталі враження нафтобаз

Один безпілотник атакував нафтобазу ТОВ "Лукойл", унаслідок чого один резервуар із нафтою було пошкоджено, стався витік палива, але пожежа не виникла. 

Водночас ще 7 безпілотників атакували вже сусідню нафтобазу — ТОВ "Темп", яка спеціалізується на зберіганні мазуту. На нафтобазі загорілися 3 цистерни з мазутом.

На момент публікації матеріалу online.ua не має у своєму розпорядженні підтвердження цієї інформації з офіційних джерел.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?