Другий удар. В окупованому Донецьку знову палає нафтобаза — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Другий удар. В окупованому Донецьку знову палає нафтобаза — відео

Нафтобаза
Джерело:  online.ua

Масштабна пожежа спалахнула в окупованому Донецьку 16 грудня. У мережі пишуть про можливий удар по базі росіян.

В Донецьку знову горить нафтобаза

Пожежа спалахнула у Будьонівському районі Донецька. Жителі публікують у мережі чорний дим, який видно з різних точок міста.

Українські Telegram-канали пишуть, що у Донецьку нібито "приліт" по базі російських загарбників. Проте наразі підтвердження інформації немає.

Своєю чергою пропагандистські пабліки не коментують причини пожежі. Деякі пишуть, що це нібито побутова пожежа.

Що відомо про бавовну в Донецьку

15 грудня у мережі з'явилася інформація про сильну пожежу у тимчасово окупованому Донецьку. Пізніше з'ясувалося, що "прильоти" зафіксували в Будьонівському районі міста. Внаслідок цього спалахнула нафтобаза.

Російські ЗМІ фактично підтвердили інформацію. Вони опублікували кадри з місця події. На опублікованих фото помітно, що пожежа була досить потужною.

6 грудня на території Будьонівського та Ленінського районів в Донецьку також лунали потужні вибухи. Після чого там спалахнула пожежа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?