ФБР влаштувало обшуки у маєтку поплічника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

ФБР влаштувало обшуки у маєтку поплічника Путіна

Дмитро Саймс
Джерело:  online.ua

Федеральне бюро розслідувань США прийшло з обшуками у заміський маєток пропутінського політолога і ведучого російського "Первого канала" Дмитра Саймса та його дружини. Будівля розташована у Вірджинії неподалік від Вашингтона.

Головні тези:

  • Саймс придбав маєток у Хантлі за 1,63 мільйона доларів три роки тому, однак наразі перебуває за межами країни.
  • Поплічник Путіна не отримував жодних звинувачень, але має зв'язки з командою Дональда Трампа та російськими посадовцями.
  • Саймс починав як зовнішньополітичний реаліст, але згодом перейшов на бік Кремля.

ФБР зацікавилася діяльністю Саймса та його зв’язками з Кремлем

Першими подробицями поділилося місцеве видання Rappahannock News.

За словами спікерки ФБР, йдеться про "санкціоновану судом правоохоронну діяльність", однак вона відмовилася розкривати журналістам інші деталі.

Один із сусідів заявив ЗМІ, що численні співробітники правоохоронних органів з ранку 14 серпня приїжджали і від'їжджали з маєтку під назвою "Патрія" у Хантлі, вивозячи предмети на вантажівках і причепах. Агенти знову повернулися до маєтку вранці 16 серпня.

Що важливо розуміти, Дмитро Саймс та його дружина придбали маєток площею 53 гектари за 1,63 мільйона доларів ще 3 роки тому.

Журналістам також вдалося дізнатися про те, що наразі поплічник Путіна знаходиться поза межами Штатів.

Прокремлівський пропагандист також зізнався, що він "спантеличений і стурбований" тим, що жоден правоохоронний орган не зв'язався з ним з приводу обшуку його власності.

Я, безумовно, зроблю кроки, щоб отримати належну інформацію, а потім вжити належних заходів, — заявив Саймс.

Що важливо знати про Дмитра Саймса

Поплічник російського диктатора Путіна є співведучим програми про міжнародні відносини на російському державному "Первом канале".

Окрім того, неодноразово з’являлася інформація про його зв'язки з членами команди республіканця Дональда Трампа та з російськими державними посадовцями.

Попри це, кремлівському пропагандисту ніколи не висували жодних звинувачень.

Також Дмитра Саймса вважають експертом у російських справах.

Що цікаво, спочатку політолог доволі часто називав себе зовнішньополітичним реалістом, який виступає за співпрацю між США та РФ, але з часом Саймс став повністю пропутінським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?