Фільм про Третю штурмову "Ми були рекрутами" вийшов на NETFLIX — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Фільм про Третю штурмову "Ми були рекрутами" вийшов на NETFLIX — відео

3-тя штурмова
Джерело:  online.ua

Стримінгова платформа Netflix випустила документальний фільм Любомира Левицького "Ми були рекрутами", присвячений воїнам 3-ї окремої штурмової бригади. 

Головні тези:

  • У фільмі "Ми були рекрутами" присутні як реальні кадри з бойових дій, так і художні вставки, які допомагають передати атмосферу життя воїнів на передовій.
  • Центральна фігура фільму - 19-річний рекрут з позивним “Журналіст”, який розкриває шлях воїна від набору до участі у реальних бойових діях.
  • Українського режисера Мстислава Чернова запросили до Американської кіноакадемії, де він разом із іншими видатними фахівцями кіноіндустрії матиме право голосувати за номінантів на премію “Оскар”.

У фільмі Левицького використані реальні кадри з боїв ЗСУ

Про це повідомив режисер картини Любомир Левицький.

Ну все, дочекалися, фільм "Ми були рекрутами" вийшов на Netflix. Фільм підкорив серця десятки тисяч глядачів в кінотеатрах і сьогодні нарешті хлопці і дівчата в полях мають змогу глянути цю роботу. Ну і звісно всі ті хто практикує домашній перегляд під щось смачненьке — написав Любомир Левицький.

Картина про Третю штурмову — це документальний фільм, який представлений у художній формі. У ній показані як реальні кадри, зняті воїнами під час виконання бойових завдань, так й художні вставки.

У центрі сюжету — 19-річний Борис Савенко, рекрут 3-ї окремої штурмової бригади з позивним "Журналіст". Його очима показаний шлях воїна від перших кроків під час проходження курсу молодого бійця до справжніх дій на лінії бойового зіткнення.

На прикладі побратимів, з якими він спілкується, показано, наскільки різними є люди, які потрапили до лав війська.

Українського режисера Чернова запросили до Американської кіноакадемії

До списку нових членів кіноакадемії увійшли 19 лауреатів премії «Оскар» у минулому.

Режисера фільму «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова запросили стати членом Американської академії кінематографічних мистецтв та наук.

Він разом із 487 іншими діячами кіноіндустрії отримає право голосувати на номінантів на майбутній 97-й церемонії вручення «Оскар» у 2025 році.

Ми раді вітати нових членів Академії цього року. Ці напрочуд талановиті художники та професіонали з усього світу справили значний вплив на нашу кінематографічну спільноту — йдеться у заяві генерального директора Академії Білла Крамера та президента Академії Джанет Янг.

До списку нових членів кіноакадемії також увійшли актори, кастинг-директори, художники з костюмів, документалісти, продюсери, гримери та перукарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?