Гарріс закликала Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами
Категорія
Світ
Дата публікації

Гарріс закликала Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами

Гарріс закликала Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами
Джерело:  Reuters

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс звернулась до свого суперника-республіканця Дональда Трампа напередодні перших дебатів.

Головні тези:

  • Камала Гарріс закликала Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами для більш відкритого обговорення питань.
  • Постійно увімкнені мікрофони під час дебатів можуть і допомогти, і завдати шкоди кандидатам, фіксуючи необдумані коментарі.
  • Гарріс та Трамп зустрінуться на дебатах, запланованих на 10 вересня 2024 року, і обговорять ключові питання перед президентськими виборами.
  •  

Гарріс звернулася до Трампа напередодні перших дебатів

Камала Гарріс зазначила, що Трамп залежить від своїх радників, які не дозволяють йому брати участь у дебатах із постійно увімкненим мікрофоном.

Вона також зазначила, що якщо його власна команда не впевнена у ньому, то й американський народ навряд чи може бути впевнений.

Ми балотуємося на пост президента США. Давайте проведемо дебати відкрито — з увімкненими мікрофонами протягом усього часу, — написала Гарріс.

Трамп своєю чергою заявив, що він хоче, щоб його мікрофон залишався увімкненим. За його словами, під час останніх дебатів у червні з тодішнім кандидатом Джо Байденом його мікрофон вимикали, що йому не сподобалося.

Reuters зазначає, що постійно увімкнені мікрофони під час дебатів можуть як допомогти, так і зашкодити кандидатам, фіксуючи необдумані коментарі, які не призначалися для публіки. Водночас вимкнені мікрофони не дають учасникам можливості переривати своїх опонентів.

Гарріс та Трамп готуються до перших дебатів

Уже 10 вересня 2024 року відбудуться дебати між кандидатами у президенти США — Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Згідно з останніми даними, зустріч демократки та республіканця відбудеться в етері американського телеканалу ABC News.

Інформація про це з’явилася після того, як 8 серпня Трамп офіційного оголосив, що готовий провести дебати зі своєю суперницею від Демократичної партії кілька разів до виборів у листопаді.

Ми думаємо, що ми повинні провести дебати тричі, — зазначив лідер республіканців.

Саме тому він наполягає провести додаткові дебати в етері телеканалів Fox News і NBC відповідно.

За словами Гарріс, вона налаштована взяти участь у дебатах на ABC, а також наразі відкрита до нових зустрічей з Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?