Годжес описав найімовірніший сценарій знищення режиму Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Годжес описав найімовірніший сценарій знищення режиму Путіна

Путін
Джерело:  The Sun

Як вважає колишній командувач армією США генерал-лейтенант Бен Годжес, російського диктатора Володимира Путіна можуть відсторонити від влади безпосередньо його друзі-олігархи.

Головні тези:

  • Захід повинен посилювати тиск на російських олігархів, щоб вони зупинили Путіна та війну РФ проти України.
  • Генерал-лейтенант Годжес також нагадав про важливість ізоляції РФ на світовій арені.
  • Росіяни можуть відчути недовіру до Кремля та почати протистояння.

Повалення режиму Путіна може бути несподіваним

Бен Годжес нагадав про те, що західні лідери ввели жорсткі санкції проти багатьох російських олігархів, внаслідок чого вони втратили чимало грошей та можливостей для розвитку бізнесу.

На переконання генерала-лейтенанта, саме санкції можуть підштовхнути друзів Путіна до повалення його ж режиму.

У якийсь момент вони скажуть: "Я не можу поїхати до коханки на Адріатику. Я більше не можу відправляти своїх дітей до школи в Лондоні або Стенфорді. І тоді, я думаю, потенційно щось станеться, — вважає Бен Годжес.

Саме тому він переконаний в тому, що вкрай важливо не припиняти тиск на країну-агресорку та олігархів з оточення Путіна.

Окрім того, генерал-лейтенант нагадав, що потрібно ізолювати Росію дипломатично, економічно, політично і у військовому відношенні від решти світу.

Як російські добровольчі сили планують знищити режим Путіна? Дивіться документальний фільм Online.UA про РДК "Блідій молі — кінець"

Годжес вірить, що росіяни також можуть повстати проти Кремля

На його переконання, такий розвиток подій дійсно можливий, особливо на тлі контрнаступу Сил оборони України у Курській області РФ.

Годжес також нагадав про те, що в березні Путін набрав “87 відсотків” голосів на президентських виборах.

За словами експерта, якщо довіра до російського диктатора почне стрімко падати, то зміни можуть відбутися дуже швидко.

Він також зазначив, що масштабної революції від росіян очікувати не варто, але вони все ж можуть вплинути на ситуацію загалом.

У Росії ви не побачите таких протестів на вулицях, як у Мінську або навіть у столиці Ірану Тегерані. І я думаю, що в якийсь момент це зміниться. Я не знаю, коли вони остаточно зламаються, — підсумував Годжес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?