Головні новини 4 липня: план Путіна по Донбасу і реакція українців на виліт збірної з Євро-2020
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 4 липня: план Путіна по Донбасу і реакція українців на виліт збірної з Євро-2020

Головні новини 4 липня: план Путіна по Донбасу і реакція українців на виліт збірної з Євро-2020
Джерело:  online.ua

4 липня спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Путін і далі буде "допомагати" Донбасу, а українці підтримали збірну країни після поразки в 1/4 фіналу Євро-2020 - головні новини на сьогодні.

Джерело: ONLINE.UA

1. Кремль озвучив подальші плани Путіна по Донбасу і Україні

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Спікер Кремля Дмитро Пєсков, коментуючи ситуацію на Донбасі, заявив, що Росія не буде закривати очі на проблеми Донбасу і продовжить "допомагати" українському регіону. Він дав зрозуміти, що поки Україна буде "виставляти" Росію учасницею конфлікту і дотримуватися своєї позиції, війна не закінчиться.

2. Боляче, але не соромно - реакція українців на поразку України і виліт з Євро-2020

Україна програла Англії в 1/4 фіналу Євро 2020 (фото — facebook.com/UkraineNationalFootballTeam)

Збірна України зазнала поразки в матчі 1/4 фіналу Євро-2020 проти Англії - команда програла з рахунком 0: 4. Але вся країна підтримує українську команду і дякує за футбольне свято, яке було подаровано Україні.

3. У Путіна пригрозили США і НАТО "судним днем" за наближення до Криму

Дмитро Пєсков (фото — kremlin.ru)

Команда російський президента Володимира Путіна звинуватила США в ухваленні рішення про наближення британського есмінця Defender до берегів окупованого Криму, по якому, як стверджують в Москві, російські літаки "скидали бомби". Спікер Кремля Дмитро Пєсков попередив Вашингтон і країни НАТО, що наступного разу Росія буде жорстко відповідати за сценарієм "судного дня".

4. У Зеленського готують важливу пропозицію Байдену по Донбасу

Джо Байден та Володимир Зеленський (фото — колаж)

Включення США в переговорний процес по Донбасу активно обговорюють глава офісу президента України Андрій Єрмак і заступниця держсекретаря Вікторія Нуланд. Остаточне рішення буде озвучено після візиту українського глави Володимира Зеленського в Вашингтон і його переговорів з американським лідером Джо Байденом.

5. Зеленський пообіцяв потужну відсіч Росії в Чорному морі

Володимир Зеленський (фото — скріншот відео)

4 червня Україна відзначає День Військово-морських сил ЗСУ. В урочистих заходах бере участь української глава Володимир Зеленський, який вже привітав особовий склад та ветеранів ВМС ЗСУ, і дав гучні обіцянки всім українцям.

6. Аваков підбив підсумки роботи Нацполіціі за 6 років

Арсен Аваков (фото — mvs.gov.ua)

4 липня 2021 року минає 6 років з дня створення Національної поліції України. Глава МВС Арсен Аваков привітав правоохоронців і підвів підсумки їх роботи.

7. Названо попередню причину смерті українця після щеплення Pfizer

Попередня причина смерті 47-річного українця, який помер через 4 години після щеплення вакциною Pfizer - гостра серцево-судинна недостатність на фоні ішемічної хвороби серця.

Головні новини 4 липня - що важливо знати

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?