ГУР та ССО уразили нафтобазу в Ростовській області — джерела
Категорія
Події
Дата публікації

ГУР та ССО уразили нафтобазу в Ростовській області — джерела

палає  нафтобазу в Ростовській області
Джерело:  online.ua

В результаті спільної операції ГУР МО разом з ССО ЗС України за допомогою ударних БПЛА українського виробництва було уражено нафтобазу ФДКУ “Атлас” управління федеральної агенції державних резервів РФ в районі н.п. Каменськ-Шахтинський Ростовської області. Про це повідомляє Online.UA з посиланням на власні джерела в українській розвідці.

Головні тези:

  • Нафтобаза “Атлас” є частиною російського ВПК та забезпечує російські окупаційні війська.
  • Свідки повідомляють про пожежу на резервуарах нафтобази, уточнення результатів операції триває.
  • Раніше на базі комбінату проходили навчання Міноборони РФ та росрезерву.

ГУР та ССО провели нову успішну операцію

Представники української розвідки звертають увагу на те, що даний обʼєкт є частиною російського ВПК та бере безпосередню участь у забезпеченні російських окупаційних військ.

За словами очевидців, наразі триває пожежа на резервуарах нафтобази. Детальні результати операції наразі уточнюються.

ФДКУ “Комбінат “Атлас” Управління Федерального агентства з державних резервів у Південному федеральному окрузі спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для ЗС РФ.

Згідно з повідомленнями російських ЗМІ, 4 роки тому на базі комбінату відбулися спільні навчання Міноборони РФ та росрезерву в рамках навчань “Кавказ-2020″.

У показових навчаннях із відпуску нафтопродуктів для потреб армії відпрацьовували три способи — автомобільний, залізничний і трубопровідний».

Деталі атаки на нафтобазу “Атлас”

Вранці 28 серпня губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що близько 3.00 ночі в регіоні було нібито збито 4 БПЛА.

За його словами, в результаті атаки ніхто не постраждав.

Місцеві мешканці після цього почали стверджувати, що дрони також атакували Глибокінську нафтобазу в Кам'янському районі Ростовської області.

Звуки потужних вибухів пролунали над областю приблизно о 02:45 ночі. Приблизно в цей час вибухи чули жителі Новошахтинська, Аксая та західної частини Ростова.

Через деякий час очевидці події повідомили про спалах у полі в районі нафтобази під Каменськ-Шахтинськом. Інші канали стверджують, що горять кілька цистерн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?