ГУР уразили російський катер КС-701 "Тунець" у Криму — джерела
Категорія
Події
Дата публікації

ГУР уразили російський катер КС-701 "Тунець" у Криму — джерела

Катер Тунець
Джерело:  online.ua

У ніч проти 30 травня у тимчасово окупованому Криму лунали гучні вибухи. Співрозмовник online.ua у Силах безпеки та оборони повідомив, що це сталося внаслідок спецоперації ГУР.

Російський катер КС-701 "Тунець" у Криму уражено

Головне управління розвідки Міноборони України провело операцію з ураження катера російських загарбників типу КС-701 "Тунець", заявляють джерела.

Катер «Тунець» є дизельним та має алюмінієвий корпус. Його призначення різниться залежно від модифікації. Катер можуть використовувати як для роз’їзних робіт, так і патрульних поїздок або відпочинку на воді.

Довжина «Тунця» сягає 8,8 м, ширина — 2,5 м, пасажиромісткість — до шести осіб. Такі катери здебільшого є у власності російських прикордонників та МНС.

Оновлено о 9.20.

Стало відомо, що у Криму ГУР уразили два катери армії РФ типу КС-701 "Тунець".

У ніч на 30 травня лунали вибухи у Керчі

Близько першої ночі у Керчі було дуже гучно — у пабліках окупованого півострова скаржилися мешканці міста.

Вони чули загалом близько 20 вибухів поблизу Кримського мосту та сумнівалися, що споруда взагалі уціліла.

Зараз у місті дуже гучно. Було чути 6-7 вибухів приблизно однієї сили. Трішки тремтіли вікна у будинку, — написав житель Керчі.

Вранці Міноборони Росії відрапортувало про буцімто знищення 8 ракет ATACMS над акваторією Азовського моря, 8 дронів та 2 морських БпЛА над Чорним морем.

Telegram-канал “Миколаївський Ваньок”, який співпрацює з Силами оборони України, зазначив, що “прильоти” у районі Керченського мосту були.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?