Як потрапити у Міжнародний легіон ГУР — порада Ратті “Вікінга” Бурдулі
Категорія
Україна
Дата публікації

Як потрапити у Міжнародний легіон ГУР — порада Ратті “Вікінга” Бурдулі

Ратті “Вікінга” Бурдулі
Джерело:  online.ua

Воїн Міжнародного легіону ГУР Ратті "Вікінг" Бурдулі в інтерв’ю для Online.UA дав пораду майбутнім добровольцям щодо служби та оцінив, хто саме потрібен на фронті.

Головні тези:

  • Для служби в Міжнародному легіоні ГУР потрібні досвідчені військові та медики, які здатні працювати на максимумі щодня.
  • Ратті 'Вікінг' Бурдулі наголошує, що на війну проти Росії потрібні лише досвідчені учасники, і це не місце для навчання.
  • Прогнозується розпад Росії на 40 маленьких держав в разі перемоги України у війні, решта країн готується до глобальної коаліції проти 'союзу зла'.
  • Необхідна підготовка з різних напрямків під проводом експертів для охочих воювати, щоб бути готовими до різнопланових викликів спротиву у війні.
  • Світові тре приєднатися до коаліції для запобігання геноциду і спричинення новою 'віссю зла', який включає Росію, Іран, Північну Корею та Китай.

На війні в Україні потрібні досвідчені військові та медики

Військові медики в Україні найдосвідченіші. Бо їм працювати потрібно кожен день, вони 10 разів на день роблять такі операції, що вже навіть є рішення не відправляти поранених за кордон. Бо наші лікарі тут набагато досвідченіші, ніж лікарі в Німеччині.

Ратті "Вікінг" Бурдулі порадив йти на війну Росії проти лише досвідченим людям.

Я всім кажу, хто мені в Інстаграмі або десь пише, що хоче йти, але у нього немає військового досвіду, що тут немає місця для навчання, тут повномасштабна конвенційна війна. Це не місце для тренінгу. Навіть якщо ти служив, але не в ролі командира, тобі тут буде дуже складно. Я всім так кажу. Бо це правда. Для цивільних моїх друзів, щоб вони прийшли сюди та вперше побачили зброю в житті? Ні, ні, ні. Я не дозволю таке. Тут потрібні люди, у яких досвід вже є.

Ратті "Вікінг" Бурдулі

Ратті "Вікінг" Бурдулі

Воїн Міжнародного легіону ГУР

Бурдулі впевнений, що різнопланові тренування під проводом експертів потрібні для тих, хто бажає воювати.

Я впевнений, що західні люди, у них є експерти в Україні, які все це пишуть і вчать і будуть все це змінювати. Американці вже почали робити протидронні штуки. Хороші, які на машини поставлять. Почали вже тренувати своїх людей на війні в окопах. Зараз вони розуміють, що якщо буде величезна війна з Китаєм, з Росією або великими країнами, або в Ірані, буде війна в окопах. І у них в армії це не знають. Взагалі.

Росія розпадеться на 40 маленьких держав

Ратті "Вікінг" Бурдулі прогнозує перемогу України у війні проти Росії та розпад Росії на маленькі держави.

Треба виграти війну. Треба вбити Путіна і всю його мафію. Щоб Росія була розбита на 40 різних країн. Там у бурятів буде своя республіка, москалі будуть у Москві. Взяти їхню ядерну зброю, як зробили з Німеччиною після війни (Другої Світової — ред.). Бо це однакове зло (з нацистами — ред.).

У випадку поразки України Росія продовжить геноцид на захоплених територіях, каже Бурдулі. Вихід один — створити всесвітню коаліцію проти “союзу зла”, до якого входить Росія, Іран, Корея та Китай.

Ви думаєте, що якщо вони захоплять Україну, не буде табору для всіх нас? Звичайно буде. І це однакове зло. Треба, щоб Захід зрозумів, що як вони думають про н@цистів, треба так само думати про р@шистів. Бо це такий же менталітет. Це новий союз зла, як було в минулому. Була нацистська Німеччина, Італія, Японія. Зараз є Росія, Іран, Корея, Китай. І треба зробити нову коаліцію. Бо вся ця історія йде по колу завжди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?