Як російська пропаганда впливає на Вірменію — відповідь бійця Nemesis Group “Джанича”
Категорія
Україна
Дата публікації

Як російська пропаганда впливає на Вірменію — відповідь бійця Nemesis Group “Джанича”

Як російська пропаганда впливає на Вірменію — відповідь бійця Nemesis Group “Джанича”
Джерело:  online.ua

Боєць Nemesis Group Фелікс "Джанич" в інтерв'ю Online.UA розповів про те, настільки сильно та як російська пропаганда впливає на Вірменію.

Головні тези:

 

  • Бійці Nemesis Group активно діють на фронті воюючи проти Росії та діляться своїми спостереженнями щодо російської дезінформації.
  • Російська пропаганда намагається змалювати негативне враження від України, приховуючи підтримку та контрнаступ ЗСУ.
  • Україна має підтримку добровольців з Вірменії, які готові встати на бік правди й захищати українську землю у війні проти РФ.
  • Мотивація вірменських воїнів полягає у захисті своєї батьківщини та підтримці України.

Фелікс “Джанич” навів приклад російської пропаганди у Вірменії

Nemesis Group — це спільнота вірмен України, які є нащадками царства Багратуні, що приймають безпосередню участь в бойових діях у війни проти Росії з перших днів повномасштабного вторгнення. На наших шевронах зображений Ашот Залізний — цар Вірменії з роду Багратуні, та покровитель вірменського війська.

Як зазначає “Джанич”, російська пропаганда працює потужно.

Наведу такий маленький приклад. Ось дзвонять мої близькі й кажуть: "у нас суто показують по телевізору російський канал, що в Дніпропетровську, в центрі Дніпра російські війська поставили прапор". Кажу: "ні, мої земляки наші вірмени тільки що там каву пили в центрі, "а ось те, що Україна скоро поставить у Москві прапор, у це ви можете повірити, так це можливо".

Фелікс "Джанич"

Фелікс "Джанич"

Боєць Nemesis Group

Боєць Nemesis Group також розповів про те, що Росія приховує контрнаступ ЗСУ та підтримку України у Вірменії.

Вони були шоковані, коли Україна почала атакувати, адже там цього не показують. Росія також не показала, що у Вірменії був мітинг на підтримку України! Відразу гасять, не дають виходу, але всі люди прекрасно розуміють це, — розповів Боєць Фелікс "Джанич".

“Джанич” розкрив мотивацію добровольців з Вірменії, які воюють за Україну проти РФ

Як зазначає боєць Nemesis Group, він дійсно спілкується з багатьма із них.

Фелікс “Джанич” розповідає, що вірменські добровольці самостійно виходять на їхню спільноту, адже стежать за діяльністю та успіхами Nemesis Group.

Мотивація у таких воїнів завжди однакова — захищати свою батьківщину, захищати Україну, а також стояти за правду.

Тому що, наголошу на одному моменті, як виявляється, під час цієї війни стало зрозуміло, що в кожної країни своя історія, у кожної таке відчуття, наче кожен жив у своєму світі, на своїй земній кулі, і своя була історія, і ніхто нікого не знав. А тут скинули всіх на одну землю, і все: "у мене своя історія, ні в мене своя", — пояснює Фелікс “Джанич”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?