Ізраїль оголосив про ліквідацію лідера "Хезболли" ― відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїль оголосив про ліквідацію лідера "Хезболли" ― відео

ЦАХАЛ
ЦАХАЛ

28 вересня ЦАХАЛ офіційно підтвердив, що зміг знищити лідера "Хезболли" Хасана Насралли в результаті  авіаудару по Бейруту.

Головні тези:

  • Насралла був генеральним секретарем "Хезболли" протягом 32 років.
  • Він організовував терористичні атаки у різних країнах.
  • Ізраїль успішно знищив також інших впливових командирів "Хезболли", зокрема Алі Каркі.

Ізраїль зміг ліквідувати ще одного впливового терориста

За словами ізраїльських військових, Насралла, лідер "Хезболли" та один з її засновників, був знищений разом з Алі Каркі, командувачем Південного фронту "Хезболли", та іншими командирами "Хезболли".

Після отримання точних розвідувальних даних від ЦАХАЛу та ізраїльських служб безпеки, винищувачі ЦАХАЛу завдали цілеспрямованого удару по центральній штаб-квартирі терористичної організації "Хезболла", яка була розташована під землею під житловим будинком в районі Дахіе в Бейруті, — йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, удар завдали в той час, коли вище командування "Хезболли" керувало зі штаб-квартири і здійснювало терористичну діяльність проти громадян держави Ізраїль.

Що важливо знати про лідера "Хезболли" Хасана Насралли

Що важливо розуміти, Насралла був на посаді генерального секретаря "Хезболли" 32 роки.

У зоні його відповідальності було керівництво і здійснення терористичних атак у різних куточках світу, під час яких були вбиті цивільні.

Окрім того, наголошується, що Насралла був центральною особою, яка ухвалювала рішення, і стратегічним ватажком організації.

Терористична організація "Хезболла" приєдналася до ХАМАС у війні проти Ізраїлю 8 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?