Європа ухвалила рішення щодо фіналу російсько-української війни — Подоляк
Категорія
Україна
Дата публікації

Європа ухвалила рішення щодо фіналу російсько-української війни — Подоляк

Михайло Подоляк
Джерело:  24 канал

За словами радника глави ОПУ Михайла Подоляка, європейські лідери уже мають однозначне рішення щодо фіналу війни РФ проти України. Якщо ж війна буде мати неправильний фінал, Європа буде під загрозою.

Подоляк розповів про ситуацію всередині ЄС

Як розповідає Михайло Подоляк, просто зараз в Європі триває дискусія щодо загроз, які може становити Росія для вільного світу.

Західне керівництво обговорює тип війни, кількість ресурсу, який має РФ й необхідність надання відповідного ресурсу Україні.

А головне — про необхідність обговорити можливість підтримати навіть у такий спосіб Україну, враховуючи ризики, в яких ми знаходимося сьогодні, — додав представник ОПУ.

Дивіться інтерв’ю online.ua з Михайлом Подоляком:

За словами Михайла Подоляка, дискусія в офіційному Брюсселі стосовно російсько-української війни — це зовсім інший психоемоційний клімат.

Він також звертає увагу на те, що команда президента Володимира Зеленського має зовсім інші оцінки Росії, війни, наших потреб і підтримки.

Це означає, що точно в Європі вже прийняли однозначне рішення щодо: перше — фіналу війни, друге — майбутнього Росії, безумовно, майбутнього України, зрозуміло, і третє — майбутнього Європи, — наголосив Подоляк.

За його словами, якщо війна буде неправильно фіналізована, у Європи буде зовсім інше майбутнє, ніж вона хотіла б мати.

Макрон заявив про умову для введення французьких військ в Україну

Як зазначив Еммануель Макрон, у разі прориву лінії фронту Росією і запиту України Франції та іншим партнерам Києва варто замислитись про відправлення військ.

Президент республіки підкреслив, що не відмовляється від своїх попередніх заяв.

Як я і сказав, я нічого не виключаю, тому що ми маємо справу з тим, хто нічого не виключає. Ми, безсумнівно, проявили надмірну нерішучість, окреслюючи межі нашої реакції тому, у кого вже немає "червоних ліній" і хто є агресором.

Еммануель Макрон

Еммануель Макрон

Президент Франції

Як вважає французький лідер, ненадання Росії повного розуміння, яких дій можна очікувати або точно не варто очікувати, також є інструментом стримування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?