Кадиров почав готувати наступників услід за Путіним — розслідування
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров почав готувати наступників услід за Путіним — розслідування

Кадиров
Джерело:  online.ua

Чутки про важку хворобу очільника Чечні Рамзана Кадирова з'явилися ще минулого року. Попри те, що ставленик Путіна досі при владі, розслідування “Проекта” вказує на те, що він незабаром може її втратити.

Головні тези:

  • Розслідування показує, що стан здоров’я Рамзана Кадирова погіршився, і він уже готує наступників.
  • Члени родини Кадирова займають ключові посади у Чечні, а деяким з них навіть не виповнилося 18 років.
  • Аналіз кадрових змін у Кремлі свідчить про підготовку Путіна до втрати влади, звільнення та призначення близьких родичів на посади в уряді.

Кадиров не зміг побороти свою хворобу

Як вдалося дізнатися журналістам, у глави Чечні справді були і є проблеми з нирками, але він їх вирішив, принаймні на якийсь час.

Є висока ймовірність того, що стан здоров’я Кадирова знову суттєво погіршився, адже протягом останніх тижнів він з'являвся на публіці з набряклостями.

Ба більше, під час промов часто не міг чітко говорити.

У ході масштабного розслідування “Проекту” стало відомо, що ставленик Путіна уже активно готує наступників, адже усвідомлює, що може раптово померти.

Що важливо розуміти, члени його сім'ї займають усі високопоставлені посади в республіці. Кадирова не бентежить той факт, що деяким з них навіть не виповнилося 18 років.

На переконання журналістів, саме хвороби стали причиною таких рішучих дій Кадиров.

Путін також готує наступників свого режиму

За словами аналітиків ISW, російський диктатор Володимир Путін не лише зрозумів, що рано чи пізно він втратить одноосібну владу, а вже й почав шукати для себе заміну.

До такого висновку американський Інститут вивчення війни дійшов, аналізуючи останні кадрові перестановки у Кремлі.

Насамперед йдеться про те, що нелегітимний президент РФ звільнив 4 заступників міністра оборони і замінив їх "близькою родичкою", сином колишнього прем'єр-міністра Росії та економістом.

Йдеться про Анну Цівільову і Павла Фрадкова, а також першого заступника міністра оборони Леоніда Горніна.

Як зазначають аналітики, Цівільова — двоюрідна племінниця Путіна, дружина нещодавно призначеного міністра енергетики Сергія Цівільова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?