Кілька мільйонів росіян залишилися без світла через збій на Ростовській АЕС
Категорія
Події
Дата публікації

Кілька мільйонів росіян залишилися без світла через збій на Ростовській АЕС

Світло
Джерело:  online.ua

Географія населених пунктів РФ, які залишились без електропостачання після аварії на Ростовській АЕС, розширюється зі швидкістю світла.

Головні тези:

  • Масштабне відключення електропостачання на Ростовській атомній електростанції призвело до відсутності світла у декількох регіонах РФ.
  • Збій у роботі генеруючого обладнання на Ростовській АЕС призвів до введення тимчасових графіків обмеження споживання електроенергії.
  • Міністерство оборони РФ повідомило про збиття безпілотників в Бєлгородській та Воронезькій областях.
  • Губернатор Брянської області також підтвердив ліквідацію ворожих дронів й заявив, що постраждалих та руйнувань немає.

Декілька регіонів РФ залишилися без електропостачання

16 липня стався масштабний збій у роботі Ростовської атомної електростанції (РФ - ред.). Там вже почали вимикати світло у низці населених пунктів.

За інформацією міністерства енергетики країни-агресорки, через збій у роботі генеруючого обладнання на Ростовській АЕС введено тимчасові графіки обмеження споживання на 1,5 ГВт у декількох регіонах РФ.

Зазначимо, що Ростовська АЕС постачає електроенергію в Ростовську, Краснодарську, Волгоградську області та Ставропілля РФ.

16 липня пропагандистські ЗМІ заявили, що без електропостачання залишились близько мільйона споживачів у Ростовській, Краснодарській, Волгоградській областях.

Пізніше ряди “щасливих власників осель без світла” поповнилися жителями Кабардино-Балкарії та Дагестану.

Відключення світла в РФ

Підконтрольне російській окупаційній владі "Севастопольенерго" вже навіть встигло сформувати та оприлюднити графіки відключення світла для населення.

Севастопольенерго

У Росії вчергове поскаржилися на “атаку безпілотників”

У кількох областях РФ цієї ночі працювали сили та засоби ППО через нібито атаку дронів. При цьому у звіті російського міністерства оборони не вказується один із регіонів, що начебто також зазнав повітряного нападу.

В публікації міністерства країни-агресора вранці 17 липня вказується, що безпілотники літакового типу збивалися у Бєлгородській та Воронезькій областях. У заяві стверджується, що у Бєлгородській області був ліквідований 1 безпілотник, а у Воронезькій - два.

Міноборони РФ

Натомість так званий губернатор Брянської області Олександр Богомаз також заявив про начебто “збиття ворожих дронів“. Російський чиновник заявив, що повітряні цілі були "знищені військовослужбовцями Міністерства оборони РФ".

Чиновник додав, що внаслідок ліквідації безпілотників "постраждалих та руйнувань немає", а на місці працюють оперативні та екстрені служби.

Інформація Богомаза

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?