Кількість жертв внаслідок удару РФ по "Епіцентру" у Харкові знову зросла
Категорія
Україна
Дата публікації

Кількість жертв внаслідок удару РФ по "Епіцентру" у Харкові знову зросла

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Удар по Харкову

Кількість загиблих внаслідок удару по будівельному гіпермаркету "Епіцентр" 25 травня в Харкові зросла до 18, ще 48 містян поранено.

Удар РФ по Епіцентру у Харкові: безвісти зниклими залишаються 5 людей

Станом на 15:24 27 травня відомо про вісімнадцятьох загиблих. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Оновлена інформація щодо загиблих в торгівельному у центрі. Кількість загиблих зросла до 18. Поранено 48 людей

Олег Синєгубов

Олег Синєгубов

Голова Харківської ОВА

Повідомляється, що безвісти зниклими залишаються 5 людей.

Станом на ранок 27 травня було відомо про шістнадцятьох загиблих. Таким чином, сьогодні було знайдено тіла ще двох людей.

Під час розбору завалів Епіцентру у Харкові виявили тіло 17– річного хлопця

У знищеному росіянами будівельному гіпермаркеті тривають пошуки останків людей.

Слідчі працюють на місці російського удару третю добу. Зранку на місці знайшли тіло, особу якого уже вдалось установити. Це 17-річний харків'янин Кирило.

Хлопець жив в Харкові і в той день, як і десятки інших містян, прийшов до гіпермаркету. Впізнати його змогли за ДНК — зразки надала мама загиблого, — повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

Згодом на згарищі виявили рештки ще однієї жертви. Імовірно, це один з працівників гіпермаркету, адже на ньому були рештки спецодягу Його особу будуть встановлювати за допомогою ДНК-експертизи.

У поліції звертаються до рідних і близьких усіх людей, які теоретично могли у той день перебувати в "Епіцентрі" із проханням здати зразки біоматеріалу.

Звертаюся до всіх, хто розшукує своїх рідних та здавав зразки ДНК для впізнання. Дізнатися всю інформацію щодо можливого співпадіння зразків ви можете у слідчого Слідчого управління. Завдяки дослідженням ДНК нам вже вдалося впізнати дванадцять жертв ворожого удару. Особи ще двох встановили майже одразу, на місці, — зауважив Болвінов. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?