Команда Трампа вимагатиме відставки Байдена у разі його зняття з виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Трампа вимагатиме відставки Байдена у разі його зняття з виборів

Дональд Трамп
Джерело:  online.ua

Кандидат у віцепрезиденти США у разі перемоги республіканця Дональда Трампа на президентських виборах Джей Ді Венс заявив, що у разі, якщо чинний голова Білого дому Джо Байден відмовиться від участі у виборах, команда його опонента вимагатиме його відставки з поста президента. 

Головні тези:

  • Команда Трампа має намір вимагати відставки Байдена у разі його зняття з виборів.
  • Джо Байден відмовляється виходити із передвиборчих перегонів незважаючи на заклики.
  • Байден відповідає на погрози відставки, заявляючи про відданість своїй кандидатурі та протиставлення програмі Трампа.
  • Численні законодавці-демократи закликають Байдена піти з перегонів, а Трамп погрожує підірвати права та демократічні принципи.
  • Названі недостовірними дані про плани виходу Байдена з президентських перегонів, які оголосили NBC News.

Що відомо про наміри команди Трампа вимагати відставки Байдена з поста президента

Якщо когнітивні функції Джо Байдена не дозволяють йому балотуватися для переобрання, тоді вони явно не дозволяють йому і залишатися Верховним Головнокомандувачем. Як може хтось із демократів, які підштовхують його до зняття з виборів, щиро стверджувати, що він має далі залишатися президентом? - зазначив Джей Ді Венс.

Що каже Байден

Чинний президент США відмовляється, незважаючи на численні заклики, виходити із передвиборчих перегонів.

У Трампа планують вимагати відставки Байдена
Джо Байден

За його словами, він планує повернутись до передвиборчої кампанії наступного тижня після одужання від COVID-19.

Політик публічно заявив, що він відданий своїй кандидатурі, незважаючи на те, що дедалі більше демократів закликають його вийти з перегонів

Байден виклав свій план у п'ятницю в заяві, в якій засудив колишнього президента Дональда Трампа і "похмуре" бачення Америки, викладене його суперником у четвер у прайм-тайм на з'їзді Республіканської партії.

Я з нетерпінням чекаю на можливість повернутися до передвиборчої кампанії наступного тижня, щоб продовжити викриття загрози програми Дональда Трампа "Проєкт 2025", водночас доводячи свою власну репутацію та бачення, яке я маю для Америки: те, де ми рятуємо нашу демократію, захищаємо нашу права і свободи та створюємо можливості для кожного, - заявив Байден.

Його обіцянка продовжувати кампанію прозвучала після того, як кількість законодавців-демократів, які закликають його піти, досягла щонайменше 30 осіб.

Крім цієї пропозиції, Байден заявив, що Трамп буде ще більше підривати права на аборт, і йому не можна довіряти у відстоюванні демократичних принципів.

Американці точно знають, куди він хоче вести цю країну. Вони знають, що він заподіяв біль і жорстокість жінкам Америки, скасувавши справу Роу проти Вейда. Вони знають, що одного разу він зруйнував нашу економіку і заподіє біль середньому класу, що він хоче знищити систему стримувань і противаг нашої Конституції і з першого ж дня правити як диктатор, - наголошує очільник Білого дому.

У Білому домі назвали недостовірними дані NBC News про те, що сім'я Байдена нібито обговорює план його виходу з президентських перегонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?