Командир роти “Гонор” Олександр Ябчанка описав свою формулу остаточного розгрому Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Командир роти “Гонор” Олександр Ябчанка описав свою формулу остаточного розгрому Росії

Ябчанка
Джерело:  online.ua

Командир роти “Гонор” батальйону “Вовки Да Вінчі” Олександр Ябчанка в інтерв'ю Online.UA розповів, що потрібно робити всім українцям для перемоги над Росією у війні та куди поділося єднання нації, яке так яскраво проявилося у 2022 році.

Головні тези:

  • Українцям потрібно вірити у себе та діяти для перемоги над Росією у війні.
  • Тотальна підтримка й віра в справедливість допомагають зберегти єдність нації в складний період.
  • Командир роти “Гонор” закликає кожного громадянина допомагати ЗСУ та підтримувати армію в боротьбі проти російського агресора.
  • Віра в себе дозволяє українцям робити важливі кроки, готуватися до військової служби та зберігати оптимізм у важкі часи.
  • Олександр Ябчанка підкреслює, що ключовою умовою перемоги є внутрішня віра та підтримка своїх співвітчизників.

Куди ділося тотальне єднання українців, яке було у 2022 році?

У мене є гіпотеза (куди ділося єднання українців — ред). А що ж, власне, сталося? 2022-ий рік — тотальне єднання. Просто нам допомагали, буквально всі й в усьому. Тотальна підтримка й тотальна віра. Віра в нас, віра в перемогу, віра в те, що справедливість перемагає. Тому що вони (Росія — ред.) на нас напали, ми їм не загрожували нічим. А якщо оцей здоровезний гопнік напав на гарного, вихованого хлопчика, але який займався боксом, то він зараз цього гопніка відправить в глибокий нокаут.

А далі ми прокачували свою віру в те, що от-от — і ми переможемо. Причому в цій картині перемоги, звісно, була кава в Криму і розпад Росії.

Олександр Ябчанка

Олександр Ябчанка

Командир роти “Гонор” батальйону “Вовки Да Вінчі”

Далі, на думку Ябчанки, на українців чекало розчарування.

А так не можна. Вірити в те, що ми переможемо, потрібно. Мало того, без цієї віри, мені здається, нам би нічого не вдалося.

Всім українцям треба вірити у себе та діяти для перемоги у війні з Росією

Проте, каже командир роти “Гонор”, просто вірити у найскорішу перемогу і в ЗСУ недостатньо на теперішній момент часу.

Це треба як мінімум допомагати всім, чим ти можеш, а як максимум — піти та допомогти ЗСУ особисто, самому. От тоді більше шансів, що цей кошмар, в якому ми зараз живемо, закінчиться швидше.

Ябчанка вважає, що українцям треба вірити не тільки в очікуваний результат, а в себе.

Коли ти віриш в себе, то ти робиш дії. Починаючи від того, щоб стати на військовий облік і чекати, коли тобі прийдеться теж брати зброю до рук, і готуватись до цього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?