Курська операція. Сирський заявив про ще одну перемогу України
Категорія
Україна
Дата публікації

Курська операція. Сирський заявив про ще одну перемогу України

Сирський

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що країна-агресорка РФ перекинула близько 50 тисяч військових у Курську область, що призвело до послаблення її позицій на фронті в Україні.

Головні тези:

  • Курська операція дає значний внесок в обмінний фонд для звільнення українців із полону.
  • Президент України відзначив важливість операції та висловив вдячність захисникам і захисницям за їхню мужність і відданість.
  • Курська операція стала важливим етапом війни, адже допомагає Україні тиснути на Росію.

Курська операція дає свої плоди

Олександр Сирський звернув увагу на те, що армія РФ перекинула ці сили з інших фронтів, де вони вели наступальні дії.

Ми знаємо, що на Курський напрямок було перекинуто близько 50 тисяч військових з інших напрямків.

Олександр Сирський

Олександр Сирський

Головнокомандувач ЗСУ

За словами Сирського, такі дії російських загарбників призвели до ослаблення ворожих угруповань на інших напрямках, зокрема в Запорізькій, Херсонській та Краматорській областях.

Це, звісно, полегшило нам умови для ведення оборонної операції, — наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Чому Курська операція настільки важлива

За словами глави держави Володимира Зеленського, Курська операція значно допомогла і продовжує допомагати Україні стримувати просування армії РФ.

Окрім того, наголошується, що саме вона забезпечила Силам оборони один із найбільших внесків в обмінний фонд.

Також була доповідь щодо Курської операції. Два місяці наших військових дій у Курській області. І це дуже важливий етап війни. Те, що значно допомогло й надалі допомагає нашій державі. Українці довели, що можуть витискати війну в Росію. І за достатньої підтримки партнерів зможемо тиснути на Росію саме так, як потрібно, щоб у Росії відчували, що війна нічого їм не дасть.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Президент також висловив вдячність усіх захисникам та захисницям — кожному підрозділу, які роблять усе, щоб поповнювати обмінний фонд для України.

Наша Курська операція дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону. Це важливо. Ми будемо тиснути на Росію ще сильніше, бо лише силою можна наблизити мир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?