Курська операція. Українські десантники знищили групу штурмовиків РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Курська операція. Українські десантники знищили групу штурмовиків РФ — відео

Десантно-штурмові війська ЗСУ
Десантники

Бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу російської армії в одному з населених пунктів Курської області РФ.

Головні тези:

  • Українські десантники знищили групу штурмовиків зі 155-ої бригади морської піхоти РФ в Курській області.
  • Російські військовики порушують міжнародне гуманітарне право.
  • Українські десантники здолали нову атаку росіян, залишивши на полі бою розбиту техніку і десятки загарбників.

Українські десантники знищили групу штурмовиків РФ — відео

Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми «подвигами». А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон. Полонених в усьому світі захищає право війни — Женевські конвенції. Але російським нікчемам на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його.

Про це Десантно-штурмові війська ЗС України повідомили у Телеграм.

Але, як підкреслили десантники, зустрівшись в бою з українськими військовими, російські штурмовики були усі знищені.

Така ж доля чекатиме й інших військових з цієї бригади, — наголосили в ДШВ ЗС.

У ДШВ показали, які відбивали нову атаку росіян

За словами українських воїнів, цей бій тривав кілька годин й завершився тотальним розгромом ворога та втечею російських загарбників.

Для нового нападу на позиції українських сил противник використав два танки, одинадцять БМД та один БТР зі складу однієї з військових частин "ВДВ" Російської Федерації.

Ця спроба прорвати обороні позиції ЗСУ виявилась провальною: у важкому бою, який тривав кілька годин, українські десантники довели, що краще розуміються на військовій справі, опанувавши науку перемагати на "відмінно", — йдеться в повідомленні ДШВ.

Як зазначають українські воїни, у результаті на полі бою залишились п’ять БМД, танк і БТР противника, а також кілька десятків 200-х росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?