Лиховій пішов з посади в ОСУВ "Таврія"
Категорія
Україна
Дата публікації

Лиховій пішов з посади в ОСУВ "Таврія"

Лиховій

Речник оперативно-стратегічного угруповування військ (ОСУВ) "Таврія" Дмитро Лиховій оголосив, що йде зі своєї посади.

Що відомо про відставку Лиховія

З учорашнього дня я вже не начальник відділу зв'язків з громадськістю і не речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", де обстановка так само важка, але контрольована — завдяки зусиллям кожного солдата й офіцера, який тягне цю пекельну фронтову лямку, — написав Лиховій.

Він також подякував членам команди, командуванню, попередникам та військовим з якими проходив службу на цій посаді.

Це була дуже відповідальна і виснажлива робота без вихідних, де майже немає часу на сон. Ми з нашою невеличкою командою з Управління зв'язків з громадськістю зайшли в комунікації ОСУВ на одному з відносно найгарячіших відрізків цього етапу великої війни. Поставлені задачі виконали, хай це й була посада для значно вищого звання, ніж моє піджачно-капітанське, — зазначив Лиховій.

Крім того, ексречник зазначив, що повертається до виконання повсякденних обов'язків як офіцер Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ. Нагадаємо, про звільнення ще одного речника — Повітряних сил — Юрія Ігната стало відомо напередодні.

Ігнат йде з посади спікера Повітряних сил

Речника Повітряних сил ЗСУ полковника Юрія Ігната звільнили з посади.

Про це написав командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Перемога на землі кується в небі!» Щоразу говорю про це, дякуючи нашим захисникам неба: льотчикам, зенітникам, усім хто пильнує повітряний простір і всім, хто забезпечує результат. З моменту повномасштабного вторгнення, я особисто дякував цій людині усього двічі на рік — на День народження та професійне свято. За що? За величезний обсяг роботи. А головне — результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… за що і отримав заслужену державну нагороду від Президента України, — написав він.

Крім того, Олещук подякував Юрію Ігнату за роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?