ЛСР представив документальну стрічку про наймасштабніший рейд на територію РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЛСР представив документальну стрічку про наймасштабніший рейд на територію РФ — відео

Бійці ЛСР

Бійці повстанського батальйону Легіон "Свобода Росії" зібрали документальні матеріали про найбільший рейд на територією Курської та Бєлгородської області від початку злочинного вторгнення окупаційної армії РФ в Україну

Що відомо про наймасштабніший рейд ЛСР на територію Росії

Зазначається, що у більшості матеріалів, які складають документальну стрічку, показані ключові події, які відбувались на території Курської та Бєлгородської областей під час наймасштабнішого рейду добровольців ЛСР, “Сибірського батальйону” та російського Добровольчого корпусу у березні місяці цього року.

Коментують відеохроніку бійці із позивними Цезар, Вінні, Лихо, Шерідан, Бланш, Тихий та Сміт.

Фільм присвячується пам'яті загиблих у цій операції легіонерів "Апостола" та "Чіча".

Що в ЛСР кажуть стосовно повалення кремлівського путінського режиму в Росії

Заступник командира Легіону «Свобода Росії» з позивним «Цезар» запевняє, що задача ЛСР — не чекати смерті Путіна, а скинути режим диктатора, щоб захистити Україну й звільнити Росію.

В інтерв'ю online.ua “Цезар” ділиться відвертими думками, чому збожеволів Путін, яким ЛСР бачить майбутнє Росії та перемогу України.

Цілі Легіону не лише військові — після повного виведення російських військ з усієї території України, вони планують притягнути російських воєнних злочинців до відповідальності та повалити путінський режим.

Треба всім розуміти чітко, що зміна путінського режиму може бути лише збройним шляхом. І міняти шило на мило — Путіна на умовного Пригожина, природно, це було б божевіллям, чи на Гіркіна, — які ще більш радикалізували путінську систему. І буквально, як шалені собаки, почали вести тотальну війну. Ми ж несемо буквально інші цінності. Ми хочемо принести свободу народам Росії, зробити так, щоб російська людина і, скажімо так, представники інших народів Росії, всі вони були господарями на своїй землі, — пояснив “Цезар”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?