Лукашенко цинічно звинуватив Україну в атаці дронів
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко цинічно звинуватив Україну в атаці дронів

Олександр Лукашенко
Джерело:  online.ua

Самопроголошений білоруський диктатор Олександр Лукашенко звинуватив Україну у порушенні білоруського повітряного простору за допомогою БпЛА та вже погрожує відповіддю.

Головні тези:

  • Лукашенко цинічно звинуватив Україну у перетині білоруського повітряного простору за допомогою дронів
  • Білоруський диктатор висунув безпідставні обвинувачення та загрожує відповіддю, наводячи абсурдні докази
  • Ситуація створює загрозу ескалації конфлікту між країнами.

Лукашенко вибухнув безпідставними погрозами на адресу України

Зокрема, білоруський диктатор абсурдно заявив, що у білоруському повітряному просторі нібито збивали українські безпілотники.

За твердженнями Лукашенка, ввечері 9 серпня ВПС та ППО Білорусі нібито були переведені у підвищену бойову готовність.

Білоруський диктатор заявляє, що у повітряному просторі Білорусі, мовляв, було зафіксовано близько 10 українських дронів.

Лукашенко бреше про атаку українських дронів на Білорусь
Олександр Лукашенко

Він заявив, що нібито о 19:04 на висоті півтора кілометра силами протиповітряної оборони "було знищено кілька цілей" над територією Білорусі.

Вночі і з ранку відбувається пошук того, що було знищено. Ми підозрюємо, що це ударні безпілотники. Порушивши повітряний простір Білорусі, летіли з України, - цинічно бреше білоруський диктатор.

Він заявив, що білоруські ППО знищили нібито половину дронів, а іншу половину - знешкодили військові окупаційної армії РФ.

Як стверджує Лукашенко, дрони спочатку нібито летіли на Смоленськ, але потім змінили траєкторію польоту та попрямували в район Ярославля і були перехоплені вже російськими системами ППО.

При цьому Лукашенко пригрозив, заявивши, що "без відповіді будь-які провокації не залишаться".

Що відомо про останні заяви Лукашенка на тлі подій у Курській області

Самопроголошений білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що поразка Росії у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України нібито зачепить всі країни СНД. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?