Мая Санду зізналася, чи хотіла Україна долучитися до звільнення Придністров'я
Категорія
Політика
Дата публікації

Мая Санду зізналася, чи хотіла Україна долучитися до звільнення Придністров'я

Мая Санду
Джерело:  online.ua

За словами президентки Молдови Маї Санду, українська влада ніколи не пропонувала її команді "вирішити" силовим шляхом проблему з окупованим Росією регіоном — Придністров’ям. 

Україна не планувала деокуповувати “ПМР”

З такою заявою політикиня виступила в інтерв’ю російському опозиційному блогеру Юрію Дудю.

Ніколи не було ніяких таких офіційних заяв — те, що ми читали, що деякі люди говорили у засобах масової інформації… Але офіційно — кажу з повною відповідальністю — таких пропозицій не було. І неофіційно теж. Від офіційних осіб не було такої пропозиції.

Мая Санду

Мая Санду

Президентка Молдови

За її словами, для офіційного Кишинева прийнятним є лише мирний шлях розв'язання придністровського конфлікту.

Військовим шляхом — ми не погодимося на це, — підсумувала лідерка Молдови.

РФ готує "гібридні" провокації проти Молдови

Команда російського диктатора Володимира Путіна має намір націлити на Молдову хвилю так званих гібридних атак напередодні її президентських виборів і референдуму про вступ до Європейського Союзу наприкінці цього року.

Офіційний Лондон поділиться розвідувальними даними з офіційним Кишиневом, щоб допомогти йому протистояти загрозі з боку російських агентів у найближчі місяці.

30 квітня міністр закордонних справ Молдови Міхай Попшой зустрівся у Британії з міністром промисловості та економічної безпеки Нусрат Гані, щоб обговорити “підривне російське втручання”.

Як стверджує речник парламенту Молдови Ігор Гросу, Росія націлилась на зрив президентських виборів в країні і референдуму щодо приєднання до ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?