Масована атака РФ на Україну — є загиблі та зниклі безвісти
Категорія
Події
Дата публікації

Масована атака РФ на Україну — є загиблі та зниклі безвісти

ДСНС України
Атака РФ на Україну 22 березня

Нова атака Росії на Україну 22 березня стала однією з наймасштабніших протягом останніх місяців війни.  Станом на 10:00 відомо про щонайменше трьох загиблих цивільних.

Атака РФ на Україну 22 березня. Що відомо

Уночі Росія випустила по мирних українських містах та селах десятки дронів та ракет — загалом йдеться по 151 засіб повітряного нападу.

Також країна-агресорка влучила у Дніпровську ГЕС, чимало населених пунктів залишилися без світла.

Найбільше в результаті ударів ворога постраждали Запоріжжя, Харків, Кривий Ріг. Є влучання у Вінницькій, Одеській, Полтавській, Миколаївській, Хмельницькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Пролунали вибухи на Прикарпатті. Ворог атакував нашу область і шахедами, і ракетами. Є влучання по об’єкту критичної інфраструктури, — повідомляє глава Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Згідно з останніми даними, постраждала одна людина.

Росія знову вбиває мирних українців

У Хмельницькому вже двоє загиблих та щонайменше 8 поранених. Продовжується пошук людей під завалами. Є зниклі безвісти.

Жахливий ранок. Маємо пошкодження обʼєктів інфраструктури. Пошкодження житлових будинків. Є загиблі і постраждалі серед цивільних, — заявляє міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

На Запоріжжі внаслідок російської атаки 4 будинки знищено повністю, ще 40 пошкоджено. 3 особи вважаються зниклими безвісти та ще одна загинула.

Наслідки атаки РФ на Запоріжжя 22 березня
Наслідки атаки РФ на Запоріжжя 22 березня (Фото: соцмережі)

На Харківщині ворог бив виключно по обʼєктах електрогенерації та підстанціях. Постраждав 43-річний працівник одного з об'єктів. Його стан задовільний. Наразі біля 700 тис. абонентів без електрики.

Також радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив у мережі світлину з палаючим транспортним засобом і написав, що "російська ракета влучила в тролейбус, що рухався через дамбу" Дніпровської ГЕС.

За його словами, там були люди, однак кількість жертв поки невідома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?