Ми творимо історію. Сиббат показав ефектні фото з військових тренувань
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми творимо історію. Сиббат показав ефектні фото з військових тренувань

Сиббат
Джерело:  online.ua

Російські добровольці з "Сибірського батальйону" продемонстрували свою тактичну та вогневу підготовку для участі у бойових діях проти окупантів РФ.

Сиббат показав військові тренування — фото

Бійці “Сибірського батальйону” активно займаються на полігоні стрільбою, щоб завжди бути готовими до нових рейдів та бойових завдань.

Російські добровольці впевнені у своєму виборі — повалити диктатуру Путіна у РФ та підтримати Україну в її боротьбі проти країни-агресора.

Ще вчора ми жили у сірій безвиході путінської диктатури, сьогодні ж творимо історію.

online.ua

Як бійці "Сибірського батальйону" проводять свої тренування

Бійці "Сибірського батальйону" провели відкрите тренування для провідних світових ЗМІ та продемонстрували свої навички для битви з російськими окупантами.

Щоб війна закінчилася, треба вбити Путіна та його посіпак, — сказав боєць Сиббату “Джоні”.

Також на кадрах можна побачити, як десятки військових продемонстрували свої навички стріляти з кулемета, кидати гранати та влучати точно в ціль.

Українці піклуються про нас, як про своїх. Я одразу відчув їхню повагу. Вони дбали про мене, як про свою дитину, — також сказав інший солдат із позивним “Норд”.

Події відбулися 10 квітня у Київській області.

Приємно спостерігати за високим інтересом до нашого підрозділу із боку західних, і не лише журналістів. Розповіли про цілі нашого підрозділу, а також поділилися враженнями від нещодавньої обмеженої військової операції біля РФ, — написали у пресслужбі “Сибірського батальйону”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?