Морські піхотинці знищили танк росіян разом з екіпажем — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Морські піхотинці знищили танк росіян разом з екіпажем — відео

Морські піхотинці знищили танк росіян разом з екіпажем — відео
Джерело:  online.ua

Українські захисники щоденно знищують сотні російських окупантів. Військово-Морські сили показала, як завдяки вдалій спільній роботі аеророзвідки й артилерії було знищено російський танк разом з екіпажем.

Джерело: 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського

Як морпіхи ліквідували російський танк з екіпажем

35 окрема бригада морської піхоти опублікувала відео, в якому показала процес ліквідації ворога та його техніки.

Морпіхи додали, що ворог зазнав нових втрат завдяки вдалій спільній роботі аеророзвідки й артилерії.

Українські морпіхи знищили російський танк, який робив хлопцям "нєрви"… ворожий танк разом з екіпажем поплатилися за свою діяльність, — йдеться у повідомленні.

Морські сили показали процес знищення дронами місць базування росіян

У четвер, 20 квітня, українські військові опублікували відео того, як за допомогою дрону знищують окупантів.

На опублікованих кадрах видно, як росіяни переховуються від українських військових. Однак їх дії безрезультатні. За допомогою дронів з відеокамерами наші військові скидають вибухівку по місцях базування росіян.

Ліквідація окупантів у Донецькій області невпинно продовжується. Працюють оператори дронів 1 батальйону морської піхоти 36 окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, — сказано в повідомленні.

Військові ЗСУ виявили радянські протитанкові гармати МТ-12 "Рапіра" на позиціях окупантів. Частину цих позицій військові накрили артилерійським вогнем та знищили техніку противника.

Знищено 4 ворожі протитанкові гармати, — йдеться у повідомленні.

Також вдалося знищити 2 ваговози боєприпасів окупантів. Це результат роботи військових 40 окремої артилерійської бригади та 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?