На Харківщині прикордонники знищили комплекс "Муром" армії РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На Харківщині прикордонники знищили комплекс "Муром" армії РФ — відео

ДПСУ
Муром-П

Бійці бригади "Сталевий Кордон" вдарили дроном-камікадзе російський комплекс дальнього візуального спостереження "Муром" на Харківському напрямку.

Головні тези:

  • Прикордонники бригад “Сталевий Кордон” та “Помста” активно діють на Харківщині та Луганщині, завдаючи ворожим силам серйозних втрат.
  • Знищення російського комплексу “Муром” та складу боєкомплекту свідчить про високу ефективність бойових дій у зоні конфлікту.
  • Українські прикордонники використовують різноманітні методи, включно з дронами-камікадзе, для поразки ворожих об'єктів.
  • Бойове відео та відзняті кадри демонструють незламність та готовність прикордонників захищати державний кордон та територіальну цілісність.
  • Звершення українських бійців у Серебрянському лісі підкреслює постійну готовність та переможний дух у боротьбі проти окупантів.

Прикордонники уразили “очі” російських окупантів на Харківщині

На Харківському напрямку бійці бригади "Сталевий Кордон" уразили дроном-камікадзе ще один ворожий комплекс дальнього візуального спостереження "Муром".

Повідомляється, що за допомогою такої камери росіяни вели спостереження за переміщенням підрозділів Сил оборони України.

Прикордонники завдали втрат армії РФ у Серебрянському лісі на Луганщині

Прикордонники знищили російський склад боєкомплекту та два укриття у Серебрянському лісі. Захисники показали ефектне відео бойової роботи.

На опублікованих у Мережі кадрах зафіксована робота бійців Луганського прикордонного загону бригади "Помста". Воїни атакували укриття окупантів та склад.

Ворожий склад боєкомплекту та два укриття окупантів знищили прикордонники "Помсти" в Серебрянському лісі.

Серебрянський ліс — це зона у Луганській області, де вже протягом тривалого часу точаться активні бойові дії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?