На Херсонщині війська РФ атакували бригаду ремонтників — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

На Херсонщині війська РФ атакували бригаду ремонтників — є поранені

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
Херсон

Російські військові атакували з безпілотника ремонтну бригаду, котра лагодила газове обладнання в Антонівці Херсонської області.

Головні тези:

  • У результаті атаки РФ на Херсонщині постраждав 54-річний чоловік.
  • Олександр Прокудін повідомив про пошкодження бізнес-центру та торговельних приміщень у Херсоні внаслідок російського обстрілу, що підтверджує наслідки агресивних дій РФ у регіоні.

У результаті обстрілу РФ на Херсонщині постраждав 54-річний чоловік

Як зазначається, наразі відомо про одного постраждалого внаслідок ворожого удару. До лікарні доставили 54-річного працівника.

У чоловіка діагностували контузію, уламкові поранення попереку та стегна, а також вибухову й черепно-мозкову травми. , — йдеться у повідомленні.

Наразі чоловіку надають необхідну медичну допомогу.

Також керівник ОВА Олександр Прокудін повідомив, що шестеро людей отримали поранення внаслідок російських обстрілів минулої доби.

Армія РФ вдарила по ринку в центрі Херсона

Російські війська 16 липня обстріляли один з ринків у Херсоні, у результаті чого є серйозні пошкодження інфраструктури.

У мережі з’явилося відео з місця подій. На них можна побачити весь масштаб руйнувань. Від деяких павільйонів практично нічого не лишилося.

Черговий день, який розпочався для Херсона із канонади російських обстрілів. З самого ранку окупанти вдарили по одному з ринків у місті.

Олександр Прокудін

Олександр Прокудін

Голова Херсонської ОВА

За його словами, ворожим вогнем пошкоджено бізнес-центр та торговельні приміщення. На щастя, постраждалих серед цивільного населення немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?