Нафтобаза "Атлас" під Ростовом продовжує палати після атаки українських дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нафтобаза "Атлас" під Ростовом продовжує палати після атаки українських дронів — відео

Нафтобаза "Атлас" під Ростовом продовжує палати після атаки українських дронів — відео
Джерело:  online.ua

28 серпня в результаті спільної операції ГУР МО разом з ССО ЗСУ за допомогою ударних БПЛА українського виробництва було уражено нафтобазу “Атлас” в районі Каменська-Шахтинського Ростовської області РФ. Резервуари з паливом продовжують палати і 29 серпня.

Головні тези:

  • Нафтобаза “Атлас” під Ростовом горить після атаки українських дронів.
  • Супутникові знімки підтверджують пожежу на нафтобазі.
  • Це вже друга атака дронів на комбінат “Атлас” ​​у Ростовській області.

У Росії не можуть загасити пожежу на нафтобазі “Атлас”

Станом на 15.00 29 серпня пожежа продовжується.

Вночі відбулася розгерметизація 4 резервуарів (вже горіло 3). Заграва була видна за 150 км, — пишуть місцеві пабліки.

Момент вибуху на нафтобазі у Кам'янському районі, заграву від якої бачили майже у всій області. У цей момент поряд знаходилися пожежники та зловили порцію адреналіну.

Режим підвищеної готовності ввели в Кам'янському районі Ростовської області через нафтобазу, що горить. Взяти полум'я під контроль поки що не вдається.

Загрози розповсюдження вогню на житлові будинки нібито немає, повідомили в адміністрації.

Комбінат "Атлас" Росрезерву в Кам'янському районі Ростовської області зазнає атаки дронів вже вдруге. До цього український дрон атакував "Атлас" у Ростовській області 3 серпня, але тоді пожежу вдалося швидко загасити.

Супутникові знімки підтверджують пожежу на нафтобазі “Атлас”

З'явилися супутникові знімки нафтобази "Атлас" у Ростовській області після удару 28 серпня. Вони підтверджують поширення пожежі.

Новий знімок, зроблений 28 серпня, але через кілька годин після попереднього, дозволяє побачити, що ще в цього дня вогонь поширився на третій резервуар з паливом.

Як уточнює видання, відео очевидців та дані системи NASA FIRMS, яка відстежує пожежі на поверхні Землі, свідчать, що 29 серпня нафтобаза продовжує горіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?