Найгірший вибір. У партії Трампа стався новий розкол
Категорія
Політика
Дата публікації

Найгірший вибір. У партії Трампа стався новий розкол

Джей Ді Венс
Джерело:  The Hill

Деякі члени Республіканської партії критикують обрання Джея Ді Венса кандидатом у віцепрезиденти США. Вони переконані, що Дональд Трамп припустився серйозної помилки.

Головні тези:

  • Новий розкол у Республіканській партії стався через обрання Дональдом Трампом Джеймса Ді Венса кандидатом на посаду віцепрезидента
  • Критики вважають, що Ді Венс може нашкодити репутації Трампа та зменшити його шанси на перемогу на виборах.
  • Ді Венс відомий своїми скандальними поглядами, зокрема він блокував допомогу Україні.

Чому частина республіканців не підтримує Джея Ді Венса

Одна з головних причин це, те, що він може нашкодити репутації Дональда Трампа та мінімізувати його шанси на перемогу у президентських виборах.

Багато питань також викликають зовнішньополітичні позиції Венса, брак досвіду, а також нездатність розширити республіканську коаліцію.

Він був найгіршим вибором з усіх можливих варіантів. Це було настільки погано, що я навіть не думав, що це можливо. Антиукраїнський, більше популіст. Він нічого не додає кампанії Трампа. Він заряджає енергією тих самих людей, які люблять Трампа, — пояснив республіканець, який говори на умовах анонімності.

Панічні настрої у Республіканській партії також почали стрімко посилюватися після того, як Джо Байден зняв свою кандидатуру з виборів і підтримав висунення Камали Гарріс кандидаткою в президенти від Демократичної партії.

Хто такий Джеймс Ді Венс

Джеймс Ді Венс — чинний сенатор від штату Огайо, якого доволі часто називають одним із найгучніших голосів Конгресу.

Також одіозного політика звикли порівнювати з Дональдом Трампом, адже вони обоє відомі своїми скандальними та категоричними заявами.

Джеймс Ді Венс (Фото: flickr)

Окрім того, Ді Венс вкрай активно блокував надання Україні американської допомоги. На переконання останнього, підтримка ЗСУ з боку США Є невиправдано дорогою.

Ба більше, він продовжує запевняти, що вважає вихід України на кордони 1991 року "фантастичним" — тобто чимось неможливим.

Мені насправді байдуже, що станеться з Україною так чи інакше, — зізнався Ді Венс в одному з інтерв'ю у 2022 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?