Невідомі спалили два тепловози в Оренбурзі та Владикавказі в РФ — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомі спалили два тепловози в Оренбурзі та Владикавказі в РФ — відео

ГУР
Тепловоз

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що в Росії останніми днями невідомі спалили два тепловози.

Знищення тепловозів в Росії

У повідомленні ГУР йдеться, що 28 квітня 2024 року в місті Оренбург в Росії невідомі особи спалили дотла магістральний тепловоз марки “2ТЕ10М”.

Водночас подібний інцидент трапився двома днями раніше, 26 квітня, у місті Владикавказ ― тоді вночі пожежа знищила тепловоз “ЧМЕ-3”.

ГУР МО України констатує ― ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики держави-агресора.

Операції ГУР на території Росії

Раніще у ГУР повідомляли, що у ніч на 26 квітня на аеродромі «Остафьєво» Міністерства оборони РФ у Москві знищено багатоцільовий ворожий вертоліт Ка-32.

Як зазначає розвідка, аеродром належить МО РФ та експлуатується спільно з підприємством «Газпромавіа», що входить до структури ВАТ «Газпром».

А 17 квітня у ГУР повідомили, що в російській Самарі знищено гелікоптер Мі-8, яким окупанти перевозили зброю та особовий склад для війни в Україні. Його вартість може становити від 10 до 15 мільйонів доларів.

17 квітня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара знищено транспортний вертоліт Мі-8. Агресор використовував вказаний гелікоптер у війні проти України для перевезення зброї та особового складу, — йшлося у повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?