Нічна ракетна атака РФ. Внаслідок удару по Харківщині є постраждалі
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічна ракетна атака РФ. Внаслідок удару по Харківщині є постраждалі

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Харківщина

Росія у ніч проти 30 травня масовано обстріляла Харків і Харківську область. Окупанти поцілили ракетами по цивільній інфраструктурі, є руйнування та поранені.

Харківщина в ніч на 30 травня була під ракетним ударом РФ

Внаслідок нічних ударів по Малоданилівській громаді у Харківському районі пошкоджені житлові будинки, медзаклад, спортшкола, бібліотека та магазини.

Про це повідомив голова Малоданилівської громади Олександр Гололобов.

5 потужних вибухів в одному з населених пунктів громади. Поранених та загиблих дякувати Богу немає. Постраждав житловий мікрорайон, магазини, медичний заклад, приміщення бібліотеки, спортивної школи.

Пожежу локалізовано, додав Гололобов.

Харків ворог почав обстрілювати з другої години ночі. Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Окупанти завдали щонайменше 5 ударів, частина — по населених пунктах Харківського району.

Пізніше Синєгубов повідомив про постраждалих: двоє людей отримали осколкові поранення, одна — гостру реакцію на стрес. Є пошкодження інфраструктури.

У Харкові відбувся ракетний обстріл по 2 локаціям. Влучання у двоповерхову адміністративну будівлю КП внаслідок чого відбулась часткова руйнація з подальшим загорянням. Легкі ушкодження дістали 6 жінок та 1 чоловік.

У харківському «Епіцентрі» завершили пошукові роботи

У харківському "Епіцентрі" завершили пошукові роботи після авіаудару РФ 25 травня. Загинули 19 людей, серед них 17-річний хлопець і 12-річна дівчинка, ще 54 людини постраждали.

Як повідомив голова Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко, поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих.

Це було непросто — за допомогою спецтехніки тіла цілодобово шукали серед попелу, а потім оперативно ідентифіковували за допомогою ДНК-лабораторії, — зазначив Клименко.

Криміналісти провели понад 100 досліджень. До поліції звернулись 16 родичів зниклих безвісти, які надали біологічні зразки для експертиз. Також до роботи залучили кінологів — службовий пес виявив одне тіло та один фрагмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?