Нова бавовна в Маріуполі. Відома кількість ліквідованих офіцерів РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Нова бавовна в Маріуполі. Відома кількість ліквідованих офіцерів РФ

рф

У тимчасово окупованому Маріуполі 24 квітня пролунали щонайменш 12 вибухів. Стало відомо, що по базі російських окупантів було завдано удару.

Що відомо про наслідки бавовни у Маріуполі

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зафіксовано влучання по місцю базування російських офіцерів.

Сьогодні. Шість влучань в с. Бабах-Тарама по базуванню окупантів. На зараз відомо про одного 200-го окупанта та не менш 15 поранених. Всі — особи офіцерського складу, — зазначив Петро Андрющенко.

Він додав, що непрямими наслідками цього удару є те, що окупантів терміново передислокують з території ферм та складів Мангушський та Нікольскої частин району у лісосмуги. Таким чином ворог хоче запобігти новим влучанням.

Згодом Андрющенко доповнив інформацію про наслідки "бавовни", повідомивши про збільшення числа ліквідованих офіцерів окупаційних військ.

Кількість влучань не менш десяти. Основне місце ураження — 46.894767, 37.089086. Кількість загиблих — вже сім. Кількість поранених — не менше 20 загалом (разом з щасливо померлими), — зазначив Андрющенко. 

Радник мера підтвердив, що всі знищені та поранені — офіцери.

Яка ситуація у Маріуполі

Російські війська навесні 2022 року після місяців запеклих боїв захопили Маріуполь та район. Після цього окупанти зробили зі зруйнованого міста свою військову базу.

Згідно з опублікованими у мережі супутниковими знімками, російські окупанти хочуть з'єднати Маріуполь з російськими Ростовом, Таганрогом та іншими великими містами на Донбасі. Вони вже почали будувати дорогу.

Нова залізнична гілка на південь від Донецька довжиною маже 60 км будувалася вісім місяців.

Попри це у Маріуполі періодично лунають вибухи. Так, 24 квітня у місті пролунали щонайменш 12 вибухів. По місту влучання не зафіксовані.

Чули всі райони міста та узбережжя. Також повідомляють, що раскати було чутно до Бердянська. Одночасно з цим було оголошено ракетну небезпеку на півдні, проте ніяких сигналів повітряної тривоги не лунало (що в принципі норма для росіян), — розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко

За словами Андрющенка, через пів години після вибухів російські пабліки повідомили про "роботи Торнадо-С з ракетами дальністю до 300 км по місту Курахове".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?