Партизани знищили станцію супутникового зв'язку під Москвою — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Партизани знищили станцію супутникового зв'язку під Москвою — відео

партизани
Джерело:  АТЕШ

Агент партизанського руху провів диверсію у Московській області, знищивши ворожу станцію супутникового зв'язку Р-441 "Ливень".

Головні тези:

  • Партизани здійснили диверсію у Московській області, в результаті чого була ліквідована станція супутникового зв’язку Р-441 'Ливень'.
  • За даними руху опору, знищення станції супутникового зв’язку значно утруднило управління зенітним ракетним полком в Московській області.
  • Військовослужбовці ЗС РФ стикаються з проблемами установок протиповітряної оборони, недоліками у застосуванні старих та сучасних комплексів.
  • Зауважено, що велика частина зенітно-ракетних комплексів виявляють несправності, що впливає на ефективність системи ППО.
  • Окупанти РФ мають проблеми з недостатнім навчанням операторів ЗРК, що призводить до помилок та втрат в ході бойових дій.

Що відомо про ліквідацію станції супутникового зв'язку під Москвою

Як зазначають партизани, техніка розміщувалася на території 584-го гвардійського зенітного ракетного полку (в/ч 62845) у місті Клин, Московської області:

  • Координати: 56.3493465151, 36.797851616.

Рух опору зауважує, що дана станція супутникового зв'язку забезпечує зв'язок у стратегічній та оперативній ланках управління російської армії.

Унаслідок знищення цієї станції значно порушено систему управління згаданого зенітного ракетного полку, і, як наслідок, ослаблено систему ППО всієї Московської області, — пояснили в "АТЕШ".

В окупантів РФ проблеми з установками ППО

Як зазначає АТЕШ, військовослужбовець із підрозділу ППО ЗС РФ повідомляє про несправності та неефективність комплексів проти українських далекобійних дронів

Один з агентів руху опору із підрозділу ППО зазначає, що керівництво РФ почало використовувати старі ЗРК "Куб", які є малоефективними.

Однак, як зауважують в "АТЕШ", проблеми не обмежуються тільки застарілим обладнанням, також є неполадки з сучасними комплексами.

Більшу частину працездатних ЗРК було відправлено в зону "СВО", а в тилових містах залишилися несправні або зношені. Як каже наш агент, 65-80% усіх зенітно-ракетних комплексів мають якісь несправності.

Також в окупантів існує проблема з помилками операторів ЗРК, які, очевидно, не отримали належного навчання, а підготовлені фахівці гинуть на війні в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?