Перший український хіп-хоп гурт "Вхід у змінному взутті" випустив збірку хітів
Категорія
Культура
Дата публікації

Перший український хіп-хоп гурт "Вхід у змінному взутті" випустив збірку хітів

Перший український хіп-хоп гурт "Вхід у змінному взутті" випустив збірку хітів
Джерело:  online.ua

До нового альбому увійшло 15 хітів українського хіп-хоп гурту.

Джерело: Слух

Новий альбом старих хітів гурту "Вхід у змінному взутті"

Збірку The Best випустив лейбл Moon Records. На неї увійшли такі хіти як «Час минає», «Той день коли», «Штольня» та інші хіти ВУЗВ. Також планується реліз альбому на вінілі.

 У лейблі зазначили, що їхні пісні стали класикою.

Минули роки, хіп-хоп культура в Україні розвивалася та трансформувалася, нові виконавці з'являлися та зникали, але пісні родоначальників жанру вже стали класикою у своєму роді.

Хто такі "Вхід у змінному взутті" 

"Вхід у змінному взутті" – український реп-гурт, який був заснований 1989 року. Розпалась група у 2006.

Команду з нетиповою для хіп-хопу назвою «Вхід у Змінному Взутті» рівнянин Олександр Стьоганов (Стеганoff) зібрав 1989 року. До цього він був учасником ВІГ «Цвіркуни», пізніше — ВІГ «Меридіан» при місцевому Палаці піонерів. Тоді в колектив вступив Олександр Польовий, на той момент він відвідував секцію сучасного танцю «Ровесник». На початку колектив мав назву «AGet AGet».

У 1995 році «ВУЗВ» прогриміли на фестивалі «Червона рута», на якому посіли перше місце, а наступного року підписали контракт із агенцією «Територія А».

Перший альбом гурту мав назву «Планове засідання» і вийшов у 1997 році та став платиновим (продано 100 тисяч копій), а ВУЗВ почали давати по 20–30 концертів на місяць.

Після випуску другого альбому «П’ять» у 1998 році склад гурту оновився: до нього увійшли Юрій Горовий (UGO) та Олексій Потапенко (Потап). Згодом діяльність «Вхід у змінному взутті» призупинилася.

Колектив повернувся у 2000-их, видав альбом «Просто» (2006) та хіт «Штольня» для однойменного фільму та остаточно припинив діяльність.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?