Під відомою російською пропагандисткою зламався стілець у прямому етері ― відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під відомою російською пропагандисткою зламався стілець у прямому етері ― відео

Єкатерина Андрєєва
Джерело:  24 канал

Під час прямого етеру з ведучою російського Першого каналу Єкатеріною Андрєєвою стався курйозний інцидент - під нею зламався стілець. 

Головні тези:

  • Під час прямого етеру з ведучою російського Першого каналу стався курйозний інцидент зі зламаним стільцем.
  • Єкатєріна Андрєєва відома як пропагандистка, що розповідає фейки та маніпулює інформацією.
  • Пропагандистські ЗМІ в Росії готують громадськість до довготривалої війни в Україні, поширюючи ложі та очевидні маніпуляції.
  • Андрєєва також стверджує, що відбилася від маніяка за допомогою “енергетичної сили думки”, що підтверджує її спроби відірвати реальність від фальшивих перекручень.
  • Заяви про зникнення України до 2034 року від російських офіційників є частиною пропагандистської кампанії Кремля для маніпулювання громадськістю та готування до війни.

Що відомо про курйозний інцидент з улюбленою пропагандисткою кремлівського диктатора Володимира Путіна

У мережі швидко поширилось відео, на якому ведуча підконтрольного Кремлю пропагандистського Першого каналу розповідає про завершення міжнародного фестивалю архівних фільмів у Москві.

У середині фрази пропагандистки можна почути тріск зламаного стільця.

Андрєєва ледь не впала, проте їй вдалося втриматися.

Що відомо про інші курйози з кремлівською пропагандисткою

Єкатєріна Андрєєва стала ведучою програми "Врємя" більш як 25 років тому — у 1997 році. Свого часу вісниця прокремлівських новин стала інтернет-мемом: "Є така професія — брехати щовечора".

Цікаво, що ймовірно Андрєєва і сама вірить в брехню, яку говорить.

Нещодавно ведуча в інтерв'ю розповідала, що їй вдалося відбитися від маніяка силою думки.

Вона стверджувала, що під ТРЦ їй підстеріг чоловік, але завдяки "енергетичній силі думки" той "відвалився, вдарився головою" у нього "пішла кров".

Влада РФ і пропагандистські ЗМІ готують громадськість країни-агресорки до довготривалої війни в Україні ще на 10 років.

Російські державні ЗМІ поширюють заяву заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва, в якій він прогнозує, що «українська держава припинить існувати до 2034 року». Таким чином, пропаганда готує росіян до тривалої війни в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?