Поблизу Львова сталась ДТП за участю автобуса і вантажівки. Є загиблі і поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Поблизу Львова сталась ДТП за участю автобуса і вантажівки. Є загиблі і поранені

Максим Козицький / Львівська ОВА
Смертельна ДТП під Львовом

За інформацією керівника Львівської ОВА Максима Козицького, внаслідок смертельного ДТП під Львовом вранці 11 жовтня загинули щонайменше троє людей і 27 осіб постраждали. 

Головні тези:

  • Унаслідок ДТП під Львовом загинули троє людей і 27 постраждалих, серед яких шестеро дітей.
  • Автобус міжнародних перевезень “Варшава — Одеса”, вантажний автомобіль “Нова Пошта” та кілька легкових авто потрапили в масову аварію на автодорозі М-06 “Київ — Чоп”.
  • Інцидент під Львовом призвів до повного перекриття дорожнього руху, патрульні організували реверсний рух для безпечності інших водіїв.
  • Глава Львівської ОВА підкреслив, що правоохоронці зʼясовують обставини аварії, а потерпілим надають необхідну допомогу.
  • Також згадується смертельна ДТП з українцями в Польщі поблизу кордону, де загинули двоє осіб та є поранені внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою.

Що відомо про обставини смертельної ДТП під Львовом

11 жовтня, близько 06:30, на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 "Київ — Чоп" сталася масова ДТП з потерпілими за участю автобуса міжнародних перевезень "Варшава — Одеса", вантажного автомобіля "Нова Пошта" та кількох легкових транспортних засобів, — зазначив Козицький.

За його словами, на місці ДТП повністю перекрили дорожній рух. Транспортні засоби спрямовують через Винники.

Згодом стало відомо, що кількість загиблих в аварії збільшилась до трьох осіб.

На жаль, вже троє загиблих. Патрульні організували реверсний рух на цій ділянці дороги. Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці, — підкреслив глава Львівської ОВА.

Станом на 08:40 загинули троє людей, ще 35 мають травми різної важкості.

Що відомо про смертельне ДТП з українцями в Польщі

10 жовтня у Польщі поблизу українського кордону сталася смертельна ДТП. Внаслідок аварії загинули українці, також є поранені.

Як зазначається, аварія сталася біля польсько-українського прикордонного пункту пропуску в Медиці.

Мікроавтобус, в якому були громадяни України, зіткнувся з вантажівкою. Автобус врізався у причіп вантажного авто.

У салоні мікроавтобуса перебували сім українців. За даними поліції, внаслідок ДТП загинули двоє осіб — жінка та чоловік 45 і 60 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?