Польські фермери тимчасово розблокують пункт пропуску на кордоні з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Польські фермери тимчасово розблокують пункт пропуску на кордоні з Україною

Державна митна служба України
Страйк

Страйкувальники у Польщі розблокують пропускний пункт "Зосин-Устилуг".

Страйк польських фермерів тимчасово припиниться на ПП “Зосин”

Ввечері 21 березня планується тимчасове припинення поляками протесту перед пунктом пропуску "Зосин". Відтак рух здійснюватиметься без ускладнень

Про це повідомили у Державній митній службі.

За інформацією польської сторони, сьогодні з 20:00 тимчасово припиняється протест, повʼязаний з частковим обмеженням руху транспортних засобів перед пунктом пропуску "Зосин".

На польському кордоні планується розблокування п/п "Зосин-Устилуг". Рух буде здійснюватися без ускладнень.

Розблокування руху автобусів на ПП "Медика"

Ввечері 20 березня польські протестувальники розблокували рух пасажирських автобусів через ПП "Медика" в обох напрямках.

У ДПСУ повідомили, що у пункті пропуску «Шегині-Медика» відновлено пропуск легкових автомобілів і автобусів у обох напрямках.

Водночас рух для вантажівок обмежено.

Раніше стало відомо, що польські фермери 20 березня заблокували вантажівок і автобусів на ПП "Медика — Шегині" орієнтовно до 20:00. Водночас, за даними прикордонників, учасники акцій протесту не пропускали і легкові автомобілі, однак ті мали можливість об’їхати протест.

Блокування руху розпочалося близько 11:10. Його організатори планували пропускати по одному автобусу на дві години як на в’їзд в Україну, так і на виїзд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?